Palma serà capital de la petanca internacional al Campionat d’Europa juvenil i sub-23

16 septiembre 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Petanca

Avui arranca el XXV Ciutat de Palma amb la participació de més de 400 esportistes

José Hila: “La petanca és un esport que té presència a moltes barriades i una gran afició, per això és tan important donar-li suport”

Antonio Pérez: “És un campionat històric, perquè acollirà per primera vegada la categoria juvenil femenina a Palma”

Palma, 16 de setembre de 2022. Avui matí ha tingut lloc, al saló de sessions de l’Ajuntament de Palma, la presentació del Campionat d’Europa de Petanca juvenil i sub-23 que es disputarà del 6 al 9 d’octubre a les pistes municipals Jaume Mesquida.

A l’acte, hi han intervingut el  batle de Palma, José Hila; el president de la Federació Espanyola de Petanca, Antonio Pérez, i el president de la Balear, Antonio Server.

El batle ha afirmat que «per a Palma és un orgull i un honor ser seu de campionats internacionals». «La petanca és un esport que té presència a moltes barriades i una gran afició, per això és tan important donar-li suport». En aquest sentit, ha anunciat que es donarà resposta a una demanda històrica, com és cobrir les pistes centrals de les pistes municipals.

El Campionat, organitzat per la Federació Espanyola i la Federació Balear de Petanca, congregarà a esportistes i tècnics de 22 països. Tal i com ha destacat Pérez “és un campionat històric, perquè acollirà per primera vegada la categoria juvenil femenina a Palma, que abans només era mixta”. El president també ha posat l’accent en el bon nivell de la petanca espanyola i del seu potencial “avui per avui està considerada la millor Federació del món”, ha dit.

Per la seva banda,  Server també ha ressaltat que “serem la capital d’Europa de la petanca”. El president balear ha explicat que avui comença el 25 Open Internacional Ciutat de Palma, que acollirà més de 400 esportistes de diferents categories, masculina, femenina i  juvenil,  amb  participants de totes les Comunitats Autònomes, amb la participació de Senegal i França.

També hi han assistit a l’acte el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; la regidora d’Esports de Calvià, Eva Serra; el gerent de l’IME, Rafael Navarro, membres de la Federació Espanyola i Balear; així com a representants dels grups municipals; Mercedes Celeste del Partit Popular i Fulgencio Coll, de Vox.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com