El CE Constància ret homenatge a Oriol Devis

25 septiembre 2022 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol, Homenaje

El CE Constància va retre homenatge a Oriol Devis, ex jugador (central) del club que a la temporada 1952-1953 va aconseguir el campionat de Mallorca i de Balears. A més, també va assolir l’ascens a Tercera Divisió.
Després d’aquesta gran temporada, va tornar a jugar al Juventut Sallista a Regional.
Setanta anys després d’aquesta fita, en la temporada del centenari, el club ha volgut reconèixer la figura de Devis, llegenda viva dels anys cinquanta del Club Esportiu Constància.
El president del club, Rafel Palou i els membres de la comissió del centenari, Andreu Quetglas i Miquel Sole van fer entrega a Devis d’una placa commemorativa i una fotografia d’aquella plantilla. Fotografia extreta de l’arxiu d’Andreu Quetglas. A més, Davis va fer la treta d’honor del partit de Tercera RFEF disputat al FIBWI Estadi Nou Camp d’Inca entre el CE Constància i el CD Manacor que va acabar en empat a dos.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com