LA SALLE S’OMPLÍ PER VEURE EL DEBUT DELS SÉNIORS CÀRNIQUES SUNYER I DE LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ

3 octubre 2022 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Els nostres séniors de categoria balear varen debutar a casa davant el CB Consell. Fou un partit molt igualat que es va decidir en un gran tercer quart dels nostres jugadors. Al final el marcador de 78 a 72 atorgà al nostre equip la primera victòria d’una lliga que de ben segur serà molt competida i emocionant.
A més, diumenge també visquerem un dia històric pel bàsquet manacorí, amb el debut a casa de les nostres séniors de categoria balear. Fou un debut a la competició molt fort ja que ens enfrontàrem amb un dels equips punters de la categoria. El nostre equip plantà cara i competí molt bé però el major ritme i experiència de les rivals s’imposà, acabant el partit amb un 53 a 75. 
Una de les notes més positives de la jornada fou la gran quantitat de públic que omplí les graderies de La Salle, que es quedaren curtes davant la gran assistència d’aficionats.
 
INICI DE LA COMPETICIÓ JÚNIOR INTERILLES AMB DOS REPRESENTANTS DEL BÀSQUET MANACOR
 
Les júniors BUFETE PERELLÓ viatjaren a a Menorca per tal d’iniciar la lliga interilles contra el CCE Sant Lluís. Després d’un inici una mica espès, les nostres nines augmentaren el ritme i aconseguiren una primera victòria molt meritòria per 54  a 70.
Per la seva banda, els nostres júniors MALLORCA SEA PARADISE reberen a casa a La Salle Maó. El partit fou de molta qualitat i molt igualat. Tot i el gran tram final de partit dels nostres júniors, l’equip visitant aconseguí la victòria per 70 a 78. 
 
VICTÒRIES DELS DOS EQUIPS INFANTILS DE CATEGORIA PROMOCIÓ
 
Les nines dirigides per n’Antonia Porras aconseguiren la segona victòria de la temporada davant Sa Pobla per 75 a 25 i els nins de l’equip OPTICALIA MANACOR varen vèncer al Madre Alberta per 66 a 52 en un partit a on els nostres no mostraren encara la seva millor versió.
 
En altres partits del cap de setmana el cadet Negre va vèncer dins Artà per 35 a 72, el cadet femení RT. EL PINO va guanyar al Capdepera per 59 a 55, els nostres júnior LABORATORI22 varen ser superats per l’Artà per un ajustat 61 a 56, el cadet masculí XINXERAM patí la seva primera derrota contra el Campos per 67 a 52, es cadets FORN CA’N TÒFOL perderen a sa Pobla, 84 a 62 i els cadets PASTISSERIA RAMIS foren molt superiors al Llucmajor, vencent per 62 a 33.
En categoria mini, els minis D5 SPORT SHOP i les minis INNOVATEC SECURITY jugaren partits amistosos contra La Salle de Palma i Sant Josep respectivament.
També jugà el seu primer partit amistós de la temporada l’equip júnior femení Vermell davant les companyes del Bahía San Agustín.

Sénior Masculí CÀRNIQUES SUNYER

Sénior Femení Benzineres Febrer Martí
 
Sénior Femení Benzineres Febrer Martí

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com