PRIMERA VICTÒRIA DEL JÚNIOR INTERILLES MALLORCA SEA PARADISE

17 octubre 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

Els nostres júniors de categoria interilles varen aconseguir la primera victòria de la temporada a la pista del Ciutadella-Ponent per un ajustat i molt emocionant 84 a 86.

Després d’una mala sortida, a la segona meitat els nostres jugadors capgiraren el marcador i s’apuntaren la primera victòria d’una lliga que serà molt competida.

INICI DE LES COMPETICIONS DELS EQUIPS MINIS DE CATEGORIA PREFERENT

Els quatre equips mini de categoria preferent del Bàsquet Manacor iniciaren les competicions aquest passat cap de setmana.

Les nines del mini femení SERVIMEDIC varen debutar a casa de les companyes del Son Servera. Les nostres joves jugadores varen competir molt bé, acabant el partit amb un marcador de 73 a 49 per a les locals. Per la seva banda, les nines del mini AIXAM MANACOR varen debutar a la categoria mini contra un equip a dia d’avui molt superior, el Binissalem, que va tancar el marcador (1-51) al tercer període. Tot i la derrrota, cal animar a l’equip que tot just acaba d’iniciar aquesta nova etapa.

En categoria masculina, els nins dirigits per en Toni Terrades, el mini PARERA ARQUITECTES, va aconseguir l’alegria de la victòria a casa del Bàsquet Pla, per 23 a 40. Bon inici de temporada d’un equip que de ben segur ens donarà moltes alegries. Finalment, el mini masculí SONSÒNIA CENTRE AUDITIU va aconseguir el triomf per 64 a 14 contra el Bàsquet Campos en un molt bon partit dels nostres joves jugadors.

En els altres partits de la jornada, els nostres dos equips sénior de categoria balear no poguren aconseguir la victòria. El masculí CÀRNIQUES SUNYER perdé dins Sant Josep per 76 a 59 i les sénior BENZINERES FEBRER MARTÍ varen caure davant el Calvià per 53 a 73.

En categoria júnior femení, les júnior Vermell varen sortir derrotades de la seva visista a Sa Indioteria per 79 a 43.

En categoria cadet, les nines del FORN CA’N TÒFOL del grup promoció perderen dins Santa Maria ( 80-47), els cadets de categoria promoció PASTISERIA RAMIS guanyaren clarament al Calvià per 49 a 81, els cadets XINXERAM no varen poder superar al Son Servera A ( 38-46) i els cadets Negre varen aconseguir una victòria molt clara per 100 a 31 davant el Son Servera B.

En categoria infantil femení, derrota de les nines de lliga Promoció a La Salle de Palma per 77 a 37 i victòria de les nines del PELUQUERÍA MIMAR contra el Felanitx per 69 a 39. En masculí,  victòria dels infantils OPTICALIA MANACOR a Consell per un contundent 25 a 76 i victòria per 42 a 78 de l’infantil OFI-ILLA a casa del Sineu.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com