Neteja port Ciutadella

20 octubre 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: comunicados, Náutica, Otros Deportes

AQUEST DISSABTE LA SECCIÓ D’ESCAFANDRISME DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA ORGANITZA DE NOU, AMB UNA QUARENTENA DE SUBMARINISTES, LA TRADICIONAL NETEJA DEL PORT ANTIC

Dissabte de neteja i de solidaritat mediambiental en el port de Ciutadella i de la mà de la secció d’escafandrisme del Club Nàutic Ciutadella que regeix ara Guiem Camps. Uns 40 submarinistes més gent que s’hi afegeixi de manera voluntària prendran part aquest dissabte dia 22 d’octubre de la tradicional neteja del port antic que du a terme Es Nàutic; una activitat què, malauradament, cada any posa vermella la cara de la gent pel que s’arriba a estreure del fons marí.

De bona hora estan citats els prop de 50 sumbarinistes més els voluntaris que s’hi vulguin afegir per dur a terme aquesta activitat solidària. L’activitat s’emmarca dins la política mediambiental del CN Ciutadella, amb l’objectiu és conscienciar a entitats, usuaris i ciutadans en la protecció  del medi ambient i en el bon ús de les instal·lacions portuàries.

A part de fer net la zona del moll de llenya s’aprofitarà aquesta jornada de dissabte per recuperar una àmfora per part de l’arqueòleg Octavi Pons Machado.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com