Anna Céspedes: “El Bordils haurà de suar de valent per superar al Son Ferrer”

27 octubre 2022 | Por Joan Carles | Categoria: Otros Deportes, Volley

L’Scanner CV Son Ferrer rep aquest dissabte a partir de les 16h al CH Bordils en partit de la 3ª jornada del Grup B de Primera Divisió Femenina de volei. La capitana del conjunt català, Anna Céspedes Feliu, respon les preguntes següents:

Com afronteu el proper partit?

L’afrontem amb il·lusió ja que és el primer desplaçament a Mallorca i viatjar amb l’equip sempre crea més unió. Ens espera un cap de setmana llarg perquè per horaris de vols hem de viatjar molt aviat, però això no ens treu les ganes de fer un bon partit i guanyar!

Quin balanç fas d’aquest inici de temporada?

Hem guanyat dos dels tres partits disputats, els dos de casa, i l’últim a tie-break, que sempre deixa molt bones sensacions guanyar davant la nostra afició. Encara ens queda molt de marge de millora ja que han marxat dos jugadores titulars de l’any passat i ens hem d’adaptar una mica. Hem canviat posicions de jugadores per tal de formar un bon equip, i tot i que anem pel bon camí, encara hem d’agafar rodatge.

Què coneixeu del Son Ferrer?

De la temporada passada recordo un equip molt complert i lluitador. En els dos enfrontaments, vam arribar a tie-break i els dos es van decantar per Son Ferrer per la mínima. És un equip que aixeca totes les pilotes i té una col·locadora amb molta experiència que reparteix molt bé el joc. Tenim clar que ens enfrontem a un equip molt fort que s’haurà de suar de valent per superar-les.

Per on creus que passen les vostres opcions d’obtenir un bon resultat?

Per jugar còmodes amb el nostre joc i intentar que Son Ferrer no pugui formar les seves jugades. Posar les coses difícils a l’equip contrari i, sobretot, ser molt contundents en atac i realitzar el mínim d’errors.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com