El CN Ciutadella en el Campionat d’Espanya Snipe

27 octubre 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Vela

LA CLASSE SNIPE QUÈ TANTES ALEGRIES HA DONAT AL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA TORNA A L’ENTITAT AMB UNA DOBLE I ESPERANÇADORA REPRESENTACIÓ EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA 2022

Retorn a la classe Snipe per part del Club Nàutic Ciutadella. El passat cap de setmana les tripulacions formades per Toni Pons i Clàudia Pons, i Josep Pons i Joan Ferrer, les dues amb bandera del CN Ciutadella, han participat en el Campionat d’Espanya 2023 Snipe, en el Real Club Náutico de Palma. Aquesta classe sempre ha estat una modalitat important i especial per la flota d’Es Nàutic i amb bons resultats.

La volta a la competició Snipe per part de representants del CN Ciutadella en un gran esdeveniment ha estat discreta. Per una banda, Toni i Clàudia (pare i filla) han quedat en la posició 12 i Josep i Joan els 23 del Campionat d’Espanya. Les condicions a Palma de Mallorca han estat de vent baix variable i molt variant, el que encara ha complicat més les condicions i només s’han disputat quatre de les sis regates previstes.

Açò sí, tant una parella com l’altra han regressat a Ciutadella amb sensacions de poder pujar molt més si s’incrementa la seva presència en competicions nacionals i de primer nivell. En aquest sentit, molt probablement les seves intencions i objectius passarien una mica per aquí.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com