El CN Ciutadella en el Campionat d’Espanya Snipe

27 octubre 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Vela

LA CLASSE SNIPE QU√ą TANTES ALEGRIES HA DONAT AL CLUB N√ÄUTIC CIUTADELLA TORNA A L’ENTITAT AMB UNA DOBLE I ESPERAN√áADORA REPRESENTACI√ď EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA 2022

Retorn a la classe Snipe per part del Club N√†utic Ciutadella. El passat cap de setmana les tripulacions formades per Toni Pons i Cl√†udia Pons, i Josep Pons i Joan Ferrer, les dues amb bandera del CN Ciutadella, han participat en el Campionat d’Espanya 2023 Snipe, en el Real Club N√°utico de Palma. Aquesta classe sempre ha estat una modalitat important i especial per la flota d’Es N√†utic i amb bons resultats.

La volta a la competici√≥ Snipe per part de representants del CN Ciutadella en un gran esdeveniment ha estat discreta. Per una banda, Toni i Cl√†udia (pare i filla) han quedat en la posici√≥ 12 i Josep i Joan els 23 del Campionat d’Espanya. Les condicions a Palma de Mallorca han estat de vent baix variable i molt variant, el que encara ha complicat m√©s les condicions i nom√©s s’han disputat quatre de les sis regates previstes.

A√ß√≤ s√≠, tant una parella com l’altra han regressat a Ciutadella amb sensacions de poder pujar molt m√©s si s’incrementa la seva pres√®ncia en competicions nacionals i de primer nivell. En aquest sentit, molt probablement les seves intencions i objectius passarien una mica per aqu√≠.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com