L’AJUNTAMENT DE MANACOR INSTAL.LA UNES NOVES CISTELLES AL PAVELLÓ DE LA SALLE

31 octubre 2022 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Les minis INNOVATEC SECURITY i les infantils PELUQUERÍA MIMAR varen estrenar les noves cistelles.

Les minis INNOVATEC SECURITY i les infantils PELUQUERÍA MIMAR varen estrenar les noves cistelles.

 
Aquesta setmana s’han instal.lat al poliesportiu de La Salle unes cistelles noves que milloraran molt el desenvolupament de la tasca diària del Club i que oferiran a tots els jugadors i jugadores del Club una pràctica més segura del nostre esport.
Des d’aquí volem agrair a l’Ajuntament de Manacor, al regidor d’esports n’Artur Aguiló, al tècnic d’esports en Joan Pont i a la direcció de l‘escola La Salle de Manacor, la seva tasca i la seva predispossició en favor d’aquesta millora tan important pel nostre Club i per a tots els nins i nines que practiquen el nostre esport.
 
NA CATERINA VILLALONGA, NA MIREIA TOUS I N’ADRIÁN VALBAS HAN ESTAT ESCOLLITS A LA SEGONA CONVOCTÒRIA DE LES PRESELECCIONS BALEARS INFANTILS.
 
Na Mireia i na Caterina han entrat en el llistat de quinze jugadores que formen part de la preselecció balear infantil femenina. Durant el passat cap de setmana varen participar de la concentració de la preselecció a Montuïri i a Porreres.
Per la seva banda, n’Adrián va formar part de la preselecció masculina que es va concentrar a Porreres i a Montuïri.
Una gran experiència d’aprenentatge i formació. Enhorabona!!!
 
ELS PREMINIS CAFÈS SAMBA DEBUTEN A LA LLIGA AMB ELS COMPANYS DE LLUCMAJOR
Els nins del premini masculí CAFÈS SAMBA varen jugar el seu primer partit de lliga a casa dels companys del LLucmajor. Un gran inici de competició d’aques jove equip que ens va mostrar una gran actitud dins la pista i unes ganes loques per disfrutar del bàsquet. 
 
DERROTES MOLT AJUSTADES DELS DOS EQUIPS SÉNIOR DE CATEGORIA BALEAR
 
Els nostres séniors CÀRNIQUES SUNYER varen caure per 73 a 71 en la seva visista al Sant Antoni d’Eivissa. En un final a cara o creu el nostres no varen poder portar la victòria cap a Manacor. Per la seva banda, les jugadores del BENZINERES FEBRER MARTÍ varen perdre a casa nostra contra el Ferreries en un partit de màxima igualtat que es decidí en un mal darrer quart del nostre equip.  Al final victòria de les Menorquines per 59 a 63.
Toca seguir fent feina al màxim per competir al més alt nivell.
 
ELS CADETS XINXERAM I LES CADETS RT. EL PINO MOSTREN LA SEVA GRAN MILLORA PARTIT A PARTIT
 
Gran victòria dels cadets XINXERAM  a casa davant un sempre difícil Joan Capó de Felanitx. Els al.lots de n’Andreu Serra feren un gran partit i venceren per un contundent 88 a 41. Per la seva banda, les cadets RT. EL PINO varen vèncer en un molt emocionant partit al Campos per 53 a 55.
Els júniors LABORATORI22 també feren un gran partit per derrotar al Capdepera per 75 a 58 i les nostres júniors vermell varen mostrar una molt bona versió però no fou possible guanyar a les companyes de Sineu. Al final 60 a 70 per a les visitants.
 
ELS INFANTS DE L’ESCOLETA DEL BÀSQUET MANACOR KIDS&US VAREN DISFRUTAR D’UN DIVERTIT ENTRENAMENT DE HALLOWEEN
Els i les més peques del Club varen poder disfrutar d’un entrenament molt divertit. A més de jugar a bàsquet els monitors i les monitores els varen pintar la cara per tal de ser els monstres més terrorífics de La Salle!

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com