Basquet Manacor.Gran Victòria Dels Júniors Mallorca SEA Paradise en La Difícil Pista Del Sa Pobla

7 noviembre 2022 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

INFANTIL FEMENÍ PROMOCIÓ

 
Els júniors de categoria interilles visitaren dissabte dia 5 a l’equip de Sa Pobla, imbatut fins el moment. El nostre equip va fer un partit molt seriós i va compensar la inferioritat física amb un gran joc col.lectiu tant en defensa com en atac per tal de sumar una important victòria per 77 a 89.
 
Per la seva banda, els júniors LABORATORI22 varen caure davant el CB Nord Alcúdia en un partit a on la defensa zonal dels locals va dificultar molt el joc dels nostres. Derrota final per 90 a 50.
 
En categoria júnior femení interilles, les jugadores del BUFETE PERELLÓ varen ser superades a casa per el CTEIB en un encontre a on les jugadores del centre hagueren de suar de valent per emportar-se la victòria. Tot i uns primers bons vint-i-cinc  minuts de les nostres, el fort ritme visitant s’imposà, aconseguint la victòria per 46 a 71. La nota positiva fou el retrobament amb dues jugadores molt estimades al nostre Club, na Maria Llodrà i n’Aina Pérez.
 
En categoria sénior, l’equip BENZINERES FEBRER MARTÍ va caure davant un superior Jovent Goinga per 87 a 60. L’equip menorquí tingué un gran encert ofensiu i feu impossible la victòria de les nostres.
 
SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA DE LES CADETS FORN CA’N TÒFOL
 
Les nines dirigides per en Salvador Tàrraga aconseguiren la segona victòria consecutiva de la temporada davant l’Àgora Portals per un clar 89 a 46. Una mostra de la bona evolució que segueix l’equip gràcies a la bona tasca en el dia a dia.
En categoria infantil, les nines de l’infantil de categoria de promoció varen guanyar a l’Inca malgrat no fer un gran partit per un contundent 72 a 22. Les nostres foren molt superiors durant tot el partit. 
Els nins del l’equip OFI-ILLA segueixen amb una bona dinàmica i varen vèncer a casa del Son Servera per 24 a 75 i els nins de l’equip de promoció a lliga especial OPTICALIA MANACOR varen guanyar en un partit dur i competit als companys de Sa Cabaneta per 63 a 76 i segueixen imbatuts.
 
ELS MINIS D5 SPORT SHOP SEGUEIXEN AL MÉS ALT DE LA CLASSIFICACIÓ DE LA LLIGA PROMOCIÓ ESPECIAL
 
Gràcies a la contundent victòria per 54 a 104 a casa d’Àgora Portals, els minis dirigits per en Joanma Bernabé segueixen imbatuts. Fou un partit a on l’equip va anar de menys a més, acabant el matx amb molt bones sensacions.
 
En categoria femenina, primera derrota per a les minis INNOVATEC SECURITY a la pista de les companyes de Montuïri. Fou un partit a on el nostre equip mostrà una cara desconeguda i a on l’equip rival va fer un gran bàsquet. Al final, derrota per 77 a 37 que ha de servir d’aprenentage i creixement.
 
Les nines del mini AIXAM MANACOR segueixen amb el seu procés de millora i varen jugar un bon partit amb les companyes d’Alcúdia. Tot i perdre per 26 a 57, la millora de l’equip és notable. Per la seva banda, els minis PARERA ARQUITECTES varen disputar un partit molt igualat a casa del ViuBàsquet Santa Mònica arribant la final del sisè període amb un marcador de 46 a 44 pels locals. L’equip està creixent al llarg de les setmanes i va mostrar una gran actitud competitiva.
 
N’ADRIAN VALBAS, NA CATERINA VILLALONGA I NA MIREIA TOUS HAN ESTAT ESCOLLITS PER A LES SELECCIONS BALEARS INFANTILS
 
N’Adrián, na Caterina i na Mireia formaran part dels combinats balears de categoria infantil que representaran a les nostres illes en el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. Des d’aquí els donam l’enhorabona per aquesta gran oportunitat que s’han guanyat gràcies al seu talent i a la seva gran tasca en el dia a dia.

Xisco Miró Alzamora,

 

MINI AIXAM MANACOR

 

JÚNIOR INTERILLES BUFETE PERELLÓ

MINI D5 SPORT SHOP

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com