Excelent Torneitg Badminton a Eivissa

7 noviembre 2022 | Por Redacción | Categoria: Bádminton, Otros Deportes
Dissapte dia 05 varen viure un dels millors moments a la historia del Badminton Pollença. Per una part mai haviem disputat una final totalment pollencina fora de Mallorca i aixi va esser, les jugadores Paula i Laia despres de no perdre un sol partit a la fase de grups varen accedir a la final. Una final que va esser marevellossa i que demostrar la egemonia del Club Badminton Pollença a les Illes Balears en la categoria sub 13.
La Alcudienca Laia Mendez i la Pollencina Paula Payeres no contentes amb la final individual tambe mos varen fer sentir orgullosos en durse el Or a la categoria de Dobles femenins i disputant la final amb els seus companys de dobles Mixtes. Certament un dia historic al nostre club que demostra tota la feina i hores de entrenaments per arribar a aquesta meta.
Els resultats varen esser :
4 Medalles de Or. Dobles Femenins, Dobles mixtes e Individual Femeni sub 13
2 Medalles de Plata Dobles Mixtes e individual femeni sub 13
1 Medalla de Bronze Dobles Mixtes sub 15
 
Desde el Club ens mostram molt orgullosos de les nostres jugadores i seguirem fent feina per seguir donant alegries als pares mares i tota la aficcio del Club Badminton Pollença.
 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com