PREVENCIÓ DE VIOLÈNCIA SEXUAL A L’ESPORT.

24 noviembre 2022 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

Amb motiu del 25N: dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones, la Asociación para Mujeres en el Deporte Profesional organitza en col·laboració amb l’Atlètic Balears una jornada diferent amb l’eslògan «JUNTES» on totes les modalitats esportives faran sororitat amb un propòsit comú: la informació i formació en PREVENCIÓ DE VIOLÈNCIA SEXUAL A L’ESPORT.

El diumenge 27 de novembre a les 1345 al estadi de Son Malferit hi haurà una mini performance minuts abans de la trobada de l’Atlètic de Balears i el CF Tenerife.
Hi haurà gent de tots els esports i donarem suport com a referent de bones pràctiques a un club que està treballant i és exemple d’apostar per la igualtat real i fer una reivindicació col·lectiva d’eradicar la violència al futbol.
 Confirmada presència de federacions, clubs i esportistes d’elit de les disciplines següents: voley, basquet, futbol sala, waterpolo, rugbi, crossfit, gimnàstica, hoquei, salts de trampolí, surf, halterofilia, petanca, pàdel, kitesurf, tennis, escalada , ciclisme i foil…
Contacte: Marta lliteras 686028951

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com