38a Sant Silvestre Ciutat d’Inca 2022

22 diciembre 2022 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

21/12/2022. L’Ajuntament d’Inca organitza, un any més, la cursa Sant Silvestre, juntament amb el Club Atletisme Es Raiguer i el Club Atletisme Inca. La prova, que enguany celebra ja la seva 38 edició, es durà a terme el 31 de desembre, així com marca la tradició.

El punt de trobada d’aquest esdeveniment esportiu és el Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas, des d’on es realitzarà la sortida de les diferents curses. Així doncs, a les 15.30 hores es donarà el sus a la cursa popular Mini Sant Silvestre, en la qual poden participar els infants nascuts i nascudes el 2008 i posteriors. Després, a les 16.30 hores es durà a terme la cursa popular per a joves i adults, amb una distància de 6 quilòmetres.

Enguany, com a novetat, tot el que es recapti amb la carrera anirà en benefici de la Fundación Española de Enfermedades Priónicas. «L’edició d’enguany de la Sant Silvestre d’Inca, que és la més antiga de les Balears, es presenta molt bé, perquè a banda del caràcter popular que té, a aquesta 38a edició se li suma el caràcter solidari que va tant lligat a Nadal», declara el regidor d’Esports, Antoni Peña.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la web elitechip.net. S’entregarà una camiseta tècnica a les 1.000 primeres persones que s’apuntin. La recollida de dorsal i de la camiseta tècnica es durà a terme el 31 de desembre a partir de les 9.30 h i fins a les 16 hores al mateix Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas. Només s’hi podrà recollir el dorsal i la camiseta d’altres participants si es porta una autorització expressa.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com