Formentera acull el XII campionat d’Espanya de caça amb ca eivissenc

17 enero 2023 | Por Redacción | Categoria: Caza, Otros Deportes

El pròxim 28 i 29 de gener se celebra a Formentera el XII campionat d’Espanya de caça amb ca eivissenc. En total participaran dotze colles (cadascuna formada per un o dos caçadors i sis cans), tres de València, tres de Catalunya, dos de Formentera, dos d’Eivissa, una de Castella la Manxa i una de Múrcia. Hi haurà quatre jutges i dotze acompanyants de finca. La prova de caça es realitzarà de 9.30 a 13.30 h. El punt de trobada serà a l’envelat situat a l’aparcament de sa Senieta a partir de les 7.30 h.

Per a més informació podeu contactar amb Vicent Ferrer Mayans, delegat de Formentera de la Federació Balear de Caça, 609601721.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com