TIR DE PASSETJA: Tirada de Sa Pobla

17 enero 2023 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona, Tiro

 

(Inauguració temporada 2023). РPrimer Trofeu Ciutat de Palma (22-01-2023). РInauguració del Camp de Tir Federatiu, al Polígon de Can Valero (22-01-2023).

 

Francesc Cantallops, Marga Fiol i Cosme Sastre,

triomfadors a la tirada inaugural de la temporada 2023.

Bon començament d’any i exitosa tirada de pedra inaugural del 2023, baix de la organització dels companys del Club Foners Sa Pobla, amb la seva tradicional Tirada de Sant Antoni, que enguany aconseguí congregar unt total de 70 foners mallorquins (9 nins, 13 dones, 39 homes i 9 foners de promoció), si no ens falla la memòria nou rècord de participació, dissabte passat, 14 de gener, a partir de les 15-30’ hores, al Col·legi de Son Basca, de Sa Pobla, puntuable per a la Challenge del Campionat de Mallorca, de la mateixa especialitat.

Cosme Sastre.

Fou un autèntic i molt disputat capvespre esportiu, amb puntuacions bastant altes, a pesar de l’amplària del camp (que degut a la distracció visual sol acarrerar puntuacions bastant més baixes), amb rècord de puntuació per a Cosme Sastre, nou fitxatge del C.F. Mallorca, amb 4 dianes i 8 impactes, totalitzant 16 punts; seguit, dins la categoria d’Homes Federats, per Xavi Luque (C.F. Son Servera), només a dos punts (3 dianes i 8 impactes); i Juanjo Caballero (C.F. Lloseta), amb tres dianes i set impactes (13 punts).

Marga Fiol.

 Amb el  seu impressionant estil, i la seva tranquil¬∑litat i punteria, voltejant la passetja per damunt el cap, Marga Fiol (C.F. Mallorca) es torna imposar, una vegada m√©s, dins Dones Federades, amb un total de dues dianes i cinc taulers, acumulant dotze punts; seguida nom√©s a un punt, per Maria del Mar Moy√† (C.F. Maccolins), Marga Santandreu (C.F. Llucmajor) i Ant√≤nia Cuenca (C.F. Lloseta), classificades en aquest mateix ordre, d‚Äôacord amb el punt√≤metre reglamentat (dianes i taulers aconseguits).

 

 Francesc Cantallops.

 Per no perdre aquesta sana costum, Francesc Cantallops (C.F. Llucmajor) es torn√† imposar dins la categoria de Nins Federats, acumulant una diana i cinc impactes (8 punts), seguit del sempre perill√≥s adversari Xisco Moy√† (C.F. Maccolins), amb una diana i quatre impactes, totalitzant cinc punts; copant el tercer lloc, amb la mateixa puntuaci√≥ den Xisco, per√≤ amb un impacte menys, na Mar Tom√†s (C.F. Llucmajor).

Jaida, triomfadora dins Promoció.

Espectacular tirada de promoció, amb els possibles futurs estels d’aquest tradicional esport Balear, que donà un ampli triomf a na Jaida amb una impactant tirada, sense fallar ni una sola pilota, fent dues dianes i tres taulers, acumulant 7 punts.

El segon lloc, aquesta vegada, va estar reservat a Diana Montes, amb 2 dianes i un tauler, acumulant cinc punts, a només dos punts de la triomfadora.

I el tercer per Agustí Caballero, amb dues dianes i un tauler, acumulant tres punts.

Lliurament de premis.

 El multitudinari lliurament de premis, presidit per Tomeu Barcel√≥, president de l‚Äôentitat organitzadora que, per cert, fou el m√©s aplaudit del capvespre esportiu, pels seus anys com a tirador, √†rbitre i president del Col¬∑legi arbitral; Albert Comas, president de la Federaci√≥ Balear de Tir de Fona; Biel Ferragut, segon Batlle, en representaci√≥ de l‚ÄôAjuntament de Sa Pobla; acompanyats de la totalitat de directius i foners del C.F. Sa Pobla, ja entrats en fosca i una bona fretada, pos√† punt i final a l‚Äôespl√®ndid espectacle esportiu, on no hi mancaren els habituals trofeus en forma d‚Äôartesanals plats, fruita i unes bones llonganisses,  a m√©s de les tradicionals saques de patates i les anhelades botelles de vi artesanal de Can Grau.

Trofeu Ciutat de Palma i inauguració del Camp de Tir Federatiu.

 I aquest diumenge, dia 22 de gener, a partir de les deu del mat√≠, l‚Äôacte m√©s esperat i anhelat, durant molts d‚Äôanys per tots els foners, la brillant inauguraci√≥ del Camp de Tir Federatiu, dins els actes del programa de les Festes de Sant Sebasti√†, ubicat al Pol√≠gon de Can Valero, de Palma, al carrer Josep Antoni de Cabanyes, 10, amb la pres√®ncia de representants del Govern Balear, Consell de Mallorca i Ajuntament de Palma, amb la disputa del PRIMER TROFEU CIUTAT DE PALMA, al que, a m√©s de la totalitat de clubs illencs, de moment tamb√© ja hi han confirmat la seva participaci√≥ els companys menorquins de la UEM Menorca, que despr√©s dels actes protocol¬∑laris acabar√† amb el lliurament de premis i una bona berenada per a tots els assistents.

CLASSIFICACIONS:

 Categoria NINS.

1.- Francesc Cantallops (C.F. Llucmajor), 8 punts

2.- Xisco Moyà (C.F. Maccolins), 5

3.- Mar Tomàs (C.F. Llucmajor), 5

fins a 9 classificats.

Categoria DONES.

1.- Marga Fiol (C.F. Mallorca), 12 punts.

2.- Maria del Mar Moyà (C.F. Maccolins), 11

3.- Marga Santandreu (C.F. Llucmajor), 11

fins a 13 classificades.

Categoria HOMES.

1.- Cosme Sastre (C.F. Mallorca), 16 punts

2.- Xavi Luque (C.F. Son Servera), 14

3.- Juanjo Caballero (C.F. Lloseta), 13

fins a 39 classificats.

Categoria PROMOCI√ď.

1.- Jaida, amb 7 punts

2.- Diana Montes, 5

3.- Agustí Caballero, 3

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com