FBTF. Trofeu Festes Sant Sebastià del Fortí.

31 enero 2023 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona, Tiro

José Ramón García, Mar Cuesta i Mar Tomás. triomfadors de la prova inaugural de la Challenge del Campionat de Mallorca, modalitat pilota.

 Diumenge passat, 29 de gener, a partir de les deu del matí, a pesar del fort fred, molta neu a les muntanyes, algunes brusques i presagis de mal temps, el Parc de Sa Riera, de Ciutat, acollí l’anunciat Trofeu Festes Sant Sebastià del Fortí, organitzat pel C.F. Ciutat, baix del patrocini de l’Associació de Veïns Es Fortí, modalitat pilota, amb el que s’inaugurà la temporada 2023 de tir amb pilota, competició puntuable per a la Challenge del Campionat de Mallorca de l’especialitat, que aconseguí congregar un total de 60 foners inscrits (29 homes, 10 dones, 7 nins i 14 tiradors de promoció), amb molt altes puntuacions.

Mar Tomàs.

Molt renyida, fins a la darrera pilota, la tirada per a nins federats, amb una inspiradíssima Mar Tomàs (C.F. Llucmajor), que amb 9 punts, 2 dianes i 7 impactes, va aconseguir superar, per només un punt, al seu més immediat seguidor Xisco Moyà (C.F. Maccolins),

copant el tercer lloc, el seu coequipier Xavi Tomàs (C.F. Llucmajor), amb 5 punts.

Mar Cuesta.

Mar Cuesta (C.F. Mallorca), tornà imposar la seva gran classe, dins dones federades, amb una espectacular tirada (18 punts, 6 dianes i 11 impactes), aconseguint superar, per només un punt, a la llosetina Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), en aquests moments una de les dones a tenir sempre en compte a l’hora de les classificacions finals, copant el tercer lloc la llucmajorera Marga Santandreu (C.F. Llucmajor), a 5 punts de Cuesta.

Homes.

Si espectaculars foren els triomfs de Mar Cuesta i Marc Tomàs, la competició d’homes federats fou d’infart, imposant-sem amb tots els honors, José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), acumulant,  ni més ni menys que 23 punts, amb 9 dianes i 14 impactes, seguit, amb la mateixa puntuació per Xisco Amengual (C.F. Ciutat), amb una diana de diferència, copant el tercer lloc, un altre dels clàssics, Pedro Palacios (C.F. Mallorca), a només un punt de Ramon i Amengual. Sent també molt destacables els 21 punts de Cosme Sastre (C.F. Mallorca) i els 20 del súper veterà Diego Camuñas (C.F. Sa Pobla).

Promoció-TrofeuSantSebastia-29-01-2023

Lliurament de premis.

El lliurament de premis, va estar presidit pel regidor de l’Ajuntament de Palma Alberto Jarabo, acompanyat d’Albert Comas, president de la Federació Balear de Tir de Fona,  Xisca Sastre, presidenta del C.F. Ciutat, i Salvador Maimó, president de l’Associació de Veïns Es Fortí, lliurant-se safates i artesania illenca als tres primers classificats de les quatre categories en litigi.

Nins-TrofeuSantSebastia-29-01-2023

CLASSIFICACIONS.

 Nins Federats.

1.- Mar Tomàs (C.F. Llucmajor), 9 punts, 2 diana i 7 impactes.

2.- Xisco Moyà (C.F. Maccolins), 8 punts, 2 dianes i 6 impactes.

3.- Xavi Tomàs (C.F. Llucmajor), 5 punts i 5 impactes.

fins a 7 classificats.

Dones-TrofeuSantSebastia-29-01-2023

Dones Federades.

1.- Mar Cuesta (C.F. Mallorca), 18 punts, 6 dianes i 11 impactes.

2.- Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), 17 punts, 4 dianes i 13 impactes.

3.- Marga Santandreu (C.F. Llucmajor), 13 punts, 3dianes i 10 impactes.

fins a 10 classificades.

Homes-TrofeuSantSebastia-29-01-2023

Homes Federats.

1.- José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 23 punts, 9 dianes i 14 impactes.

2.- Xisco Amengual (C.F. Ciutat), 23 punts, 8 dianes i 15 impactes.

3.- Pedro Palacios (C.F. Mallorca), 22 punts, 7 dianes i 15 impactes.

fins a 29 classificats.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com