Afers Socials i Esports incrementa l’ajut per a l’activitat ordinària de les federacions esportives

2 febrero 2023 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

La Conselleria destina a l’ajut 1.200.000 euros
Com a novetat el coordinador de convivència és una despesa imputable a aquest ajut
 
La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de la direcció general d’esports, ha augmentat en 100.000 euros la convocatòria biennal de subvencions per a despeses derivades de l’activitat ordinària de les federacions esportives de les Illes Balears entre els anys 2023 i 2024 (dels 550.000 als 600.000 euros per any) que compta amb un import total d’1.200.000 d’euros.

La convocatòria atén les necessitats de les federacions esportives de les Illes Balears per ajudar el desenvolupament de la seva activitat ordinària per poder dur a terme les tasques administratives i d’organització per a la regulació i gestió de les activitats relacionades amb l’esport o esports inclosos en els seus estatuts. Amb tot,la principal novetat és que la figura del coordinador de convivència serà una despesa imputable a aquest ajut. Cal recordar que aquest tècnic és la persona de referència per a les entitats esportives i les administracions públiques. Ell és el responsable de protecció i bon tracte a la infància ha de liderar la implementació gradual de la Política de Protecció i Bon tracte, formar, acompanyar i ser referent i gestionar les actuacions davant possibles situacions de violència o assetjament.

El termini per fer les sol·licituds de la convocatòria és fins al divendres 3 de març.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com