Sisena edició de l’Hipotels Illes de Bàsquet

3 febrero 2023 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

La sisena edició de l’Hipotels Illes de Bàsquet se celebrarà els dies 4 i 5 de febrer al municipi de Son Servera, la capital balear del minibasket. Aquest esdeveniment, que ja és un clàssic del calendari del bàsquet a les Illes Balears, comptarà amb la disputa d’un torneig minibasket amb les millors jugadores i millors jugadors de l’arxipèlag i altres activitats formatives i solidàries que s’organitzaran entorn d’aquest torneig. A més, aquest esdeveniment tendrà un component solidari amb la recollida de sabatilles esportives pels nins del Senegal i una recollida d’aliments no peribles en benefici de la Fundación Escribano.

 

El Poliesportiu Virginia Torrecilla ja està preparat per a acollir una nova edició del tradicional Hipotel Illes de Bàsquet que organitza la Federació de Bàsquet de les Illes Balears amb un total de prop de cent jugadores i jugadors minibasket de totes les illes. El torneig vendrà acompanyat d’una taula rodona titulada ‘Diversió en lloc de pressió’ amb la participació de Víctor Uwagba, com a moderador, Azu García (psicòloga esportiva i entrenadora de bàsquet formatiu) i els exjugadors professionals Fernando Romay i Juan de la Cruz. Serà al Teatre La Unió. Tot això dins un entorn solidari amb diferents iniciatives que es duran a terme durant aquest esdeveniment. Per una banda, la Fundación Escribano col·laborarà amb l’activitat amb la recollida d’aliments no peribles per a persones sense recursos. A més, la Fundació FEBIB 1935 realitzarà una recollida de sabatilles esportives que seran aportades als nins i nines del KAF Basket del Senegal. La FBIB segueix compromesa amb l’esperit solidari a través de la pràcitca esportiva i aprofitarà aquest esdeveniment tan arrelat al calendari del bàsquet balear per aportar el seu granet d’arena en aquests dos col·lectius desafavorits. Totes les activitats es realitzaran al municipi de Son Servera, que des de l’any passat és la capital balear del minibasket.

L’Hipotels Illes de Bàsquet sempre és una gran experiència pels joves esportistes que, per molts d’ells, és la seva primera gran activitat amb companys i companyes de les demés illes de l’arxipèlag. Per això, aquest esdeveniment és una gran experiència esportiva, però també personal per a la formació de tots ells.

La sexta edición del Hipotels Illes de Bàsquet se celebrará los días 4 y 5 de febrero en el municipio de Son Servera, la capital balear del minibasket. Este evento, que ya es un clásico del calendario del baloncesto en las Islas Baleares, contará con la disputa de un torneo minibasket con los mejores jugadores y las mejoras jugadoras del archipiélago, además de otras actividades formativas y solidarias que se organizarán entorno de este torneo. Además, este evento tendrá un componente solidario con la recogida de zapatillas deportivas para niños de Senegal y una recogida de alimentos no perecederos en beneficio de la Fundación Escribano.

El Polideportivo Virginia Torrecilla ya está preparado para acoger una nueva edición del tradicional Hipotels Illes de Bàsquet que organiza la Federació de Bàsquet de les Illes Balears con un total de cerca de cien jugadores y jugadoras de categoría minibasket de todas las islas. El torneo vendrá acompañado de una mesa redonda titulada ‘Diversió en lloc de pressió’ con la participación de Víctor Uwagba, como moderador, Azu García (psicóloga deportiva y entrenadora de baloncesto formativo) y los exjugadores profesionales Fernando Romay y Juan de la Cruz. Será en el Teatro La Unión. Todo esto dentro de un entorno solidario con diferentes iniciativas que se llevarán a cabo durante este evento. Por un lado, la Fundación Escribano colaborará con la actividad con la recogida de alimentos no perecederos para personas sin recursos y, además, la Fundació FEBIB 1935 realizará una recogida de zapatillas deportivas que serán aportadas a niños y niñas del KAF Basket de Senegal. La FBIB sigue comprometida con el espíritu solidario a través del deporte y aprovechará este evento tan arraigado dentro del calendario del baloncesto balear para aportar su granito de arena a estos dos colectivos desfavorecidos. Todas las actividades se realizarán en el municipio de Son Servera, que desde el año pasado es la capital balear del minibasket.

El Hipotels Illes de Bàsquet siempre es una gran experiencia para los jóvenes deportistas que, para mucho de ellos, se trata de su primera gran actividad con compañeras y compañeros de las demás islas del archipiélago. Para esto, este evento es una gran experiencia deportiva, pero también personal para la formación de todos ellos.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com