Alvarito: «El Búger va sumar un punt d’or front el Cuida tu cabello Ca’n Remendón»

8 febrero 2023 | Por Joan Carles | Categoria: AIDEB, AIDEB Fútbol 7, Fútbol

Importantíssim empat a casa del Búger FC davant el Cuida tu Cabello Ca’n Remendón. Resultat que li permet mantenir-se a falta de quatre jornades en la tercera plaça del Grup A que li donaria dret a jugar el play-off pel títol. Álvaro Buades, central de 32 anys de l’equip bugerró, respon les següents preguntes:

Quina valoració fas d’aquest empat a tres?

Sincerament, trob que vàrem fer un gran partit. Vàrem estar súper ficats des des minut 1 fins que s’àrbitre va xiular es final. Nos varen marcar un gol de xurro perquè varen xutar, no sé si anava a porta i tot, però li va pegar al taló a un des nostres i va anar a s’esquadra. En Miquel, es nostre porter, no va poder fer res.

Heu anat per davant i per darrera, s’ha guanyat un punt o s’han perdut dos?

Per jo és un punt d’or perquè el Cuida tu cabello Ca’n Remendón és es millor equip de sa categoria, tot i que enguany es Colònia de Sant Jordi està súper bé. Sa progressió d’aquest equip en es dos darrers anys és espectacular perquè estava sempre abaix. Vàrem tenir moltíssimes ocasions i vàrem estar lluitant fins lo darrer. Amb el temps complit, vàrem tenir una falta súper perillosa.

Segueix el ‘tête à tête’ entre voltros, el Renault Arenal i el Can Pereó. Aquesta jornada s’enfronten tot dos, Quin resultat creus que vos és més favorable?

Enguany estam lluitat per poder fer lligueta. Un empat és lo que nos vendria millor perquè ara estan a un i tres punts de noltros. Si guanya un nos passa i si guanya s’altre també nos passa, un empat seria lo més net per noltros.

Alvarito és es jugador amb sa pilota a ses mans

Tornem al partit de dilluns, Com et vares veure? Sabem que surts d’una lesió, a quin tant per cent estàs?

Me vaig veure molt bé i me vaig sentir molt bé. Venc d’una pubàlgia que m’ha tengut casi dos mesos fora jugar cap partit. No he pogut entrenar i he treballat a casa i al gimnàs apart per a enfortir aquesta zona. Ho vaig passar molt puta perquè duia quatre o cinc partits sense poder jugar i jo tenia ganes de jugar i d’ajudar als meus companys. No estic al 100%, estic entre un 80 i 90%. Jugo amb un poc de mal, però ho puc suportar. Escalfo bé abans des partits, després faig estiraments i em va molt bé.

Vos classifiqueu o no per el play-off, la veritat és que aquesta temporada ha suposat un ‘bot de qualitat’ pel Búger CF… Encara hi ha marge de millora amb l’actual plantilla?

Hi ha marge de millora. En realitat s’equip és es de sempre, però hi ha dues incorporacions que són brutals i vitals que són en Tomeu Buades i en Sebastià Riutort. En Tomeu és un tio súper polivalent. Aquests partits que jo no vaig estar disponible es va posar de central i ho va fer súper bé. En mig ds camp nos dóna molta tranquil·litat, nos dóna un plus. En Sebastià és es nostro davanter pichichi, du deu gols. És de locos perquè si miram endarrere abans fer molts de gols era més fàcil, però crec que amb es anys aquesta categoria s’ha enfortit molt. Hi ha gent molt bona jugant futbol d’empreses peque hi ha molta gent com jo que fa feina i no té temps per jugar federat perquè són tres entrenos a sa setmana més es partit es cap de setmana. Tots es equips tenen bons jugadors i gent jove i això abans no es veia, era gent més veterana, gent que s’havia retirat des futbol.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com