Gabi Pérez omple Es Nàutic xerrant dels fenòmens i la navegació

12 febrero 2023 | Por Redacción | Categoria:

Gabi Pérez, meteoròleg i enginyer de Meteowhizz, va aconseguir que les instal·lacions del Club Nàutic Ciutadella es quedessin petites per a viure de primera mà la seva xerrada celebrada aquest divendres vespre, la primera dins dels actes del Centenari del CN Ciutadella. “Fenòmens de temps sever i navegació al Mediterrani”, va ser el títol de la ponència oferta per Pérez en Es Nàutic, en una sala plena a vessar de socis i gent interessada en el tema.

«Va ser molt interessant i va agradat moltíssim a tots els qui hi vam anar. I i els qui no van poder venir tenen moltes ganes de poder escoltar la xerrada gravada per el club», deia una de les assistents a la xerrada.

En paraules del nostre ponent, «els fenòmens meteorològics semblen de cada vegada més extrems i més freqüents, causant un impacte de cada vegada més gran. Per altra banda, avui en dia tenim accés a una quantitat d’informació meteorològica (prediccions i observacions) com mai hem tingut». En la xerrada celebrada en el CN Ciutadela Pérez va aprofitar per mostrar alguns d’aquests fenòmens i com impacten a la navegació al Mediterrani Occidental. 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com