Es Nàutic es deixa veure a la regata Pro Rigging del RCN de Palma

15 febrero 2023 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Vela

La regata Pro Rigging que s’ha celebrat a Mallorca organitzada per el Real Club Nàutic de Palma el passat cap de setmana ha tingut de nou presència i protagonisme de la flota del Club Nàutic Ciutadella, amb un grup de regatistes CNC presents a la cita balear. Enguany hi han participat deu regatistes CNC en Optimist i forma part de La planificació esportiva de la secció de vela d’Es Nàutic per tal de preparar als  regatistes que han de participar en el pròxim Campionat de Balears que celebrarem a Ciutadella. I a la vegada, per millorar el nivell dels que estan començant a navegar en aquesta classe.
Les condicions aquest 2023 a Palma han estat de poc vent, motiu pes qual només s’han pogut celebrar tres de les sis proves previstes. Tot i així, la regata ha permès al CNC assolir els objectius establerts i els regatistes han pogut afrontar una competició de més de 130 participants que els ha posat a prova, a l’hora que els ha donat l’oportunitat de millorar les seves aptituds.
Destacable com a millor resultat de l’equip la posició 31 de la general absoluta aconseguida per Bruno Sanz.

 
 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com