Son Hugo acollirà dissabte la sisena edició del Trofeu Ciutat de Palma de Natació

16 febrero 2023 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes

Presentació 6 Ciutat de Palma de Natació

Més de 300 esportistes es donaran cita a la competició

Francisco Ducrós: “És una competició d’àmbit nacional amb un gran èxit de convocatòria i que, a més,  aposta per l’esport inclusiu”

Palma, 16 de febrer de 2023. El vestíbul de Cort ha acollit avui la presentació de la sisena edició del Trofeu Open Ciutat de Palma de Natació, que tindrà lloc aquest dissabte, 18 de febrer, a les Piscines Municipals de Son Hugo.

El Trofeu Ciutat de Palma de Natació, que organitza el Club Natació Voltor Balear, amb la col·laboració de l’IME, s’emmarca dins la vint-i-vuitena edició del Trofeu del club palmesà. Enguany, aquesta competició d’àmbit nacional  congregarà més de 300 esportistes de 20 clubs balears i peninsulars.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha felicitat al club per l’organització del Ciutat de Palma, que va néixer al 2017, “una competició d’àmbit nacional que, a més, aposta per l’esport adaptat introduint proves inclusives”, ha destacat. El regidor també ha convidat a la ciutadania a gaudir “d’uns dels trofeus amb més èxit de convocatòria”

Durant la presentació,  el director tècnic del Club Natació Voltor, Ismael Lagar, ha agraït el suport de l’Ajuntament de Palma i de l’IME per la difusió de l’esdeveniment i per facilitar la competició a “unes piscines que són referents a nivell nacional i internacional”.

La competició recull al seu programa 41 proves, que es realitzaran en dues sessions, matí i horabaixa, en piscina de 50 metres. Un espai on conviuran joves promeses des dels 13 anys fins a categories absolutes.

Les proves comptaran amb la participació de destacats nedadors internacionals com Estella Llum i olímpics com Melani Costa o Marc Sánchez, entre d’altres.

A l’acte, també han assistit la directora general d’Esports, María Luisa Garnelo; el gerent de l’IME, Rafael Navarro; la presidenta del club Natació Voltor, Catalina Villalonga, i membres de la directiva del CN Voltor Balear. En representació del Consistori han participat la regidora del Grup Municipal Popular, Mercedes Celeste,  i la regidora del Grup Municipal Ciutadans, Joana Maria Capó.

 

 

FICHA

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com