Bruno Sanz (Es Nàutic) es fa amb el Trofeu Sant Antoni 2023 d’Optimist

21 febrero 2023 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

Intens i polit Trofeu Sant Antoni 2023 d’Optimist organitzat per el Club Nàutic Ciutadella el que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Ciutadella, amb una nombrosa presència de regatistes del Club Nàutic Villacarlos, Club Marítimo Mahón, Club Nàutic des Port de Pollença i del mateix Es Nàutic.
Ha estat un campionat que ha servit per a preparar principalment el pròxim Campionat de Balears de la classe que tindrà lloc a Ciutadella a finals d’aquesta mateixa setmana i que degut a les bones condicions meteorològiques, ha permès la participació dels regatistes més novells també del Grup D de Ciutadella, que s’han pogut estrenar a una competició.
Destacar els bons resultats dels regatistes del CN Ciutadella, amb sa victòria absoluta i primer Sub 13 masculí de Bruno Sanz així com el pimer Sub 16 masculí de Lluís Mascaró (tercer absolut) i segona Sub 16 de Neus Soler. Destacables també la segona posició absoluta final de Mercedes Borràs de Pollença, primera dona; la quarta absoluta de Xavier Capllonch, també de Pollença o la cinquena i segon Sub13 de Pablo Pardo (CM Mahón). També de Maó, setè i vuitè absoluts (quart i cinquè Sub16) d’Oliver Riera i Alejandro Vidal. 

A part també, en Optimist D i tots els competidors del club amfitrió, Pep Ruiz era primer, seguit de Mar Pons i Núria Mariages, a la classificació final.
 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com