El Chica Txeca es fa amb el Trofeu Siroco de la Lliga Anual de Creuers d’Es N√†utic

23 febrero 2023 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

El Chica Txeca

El passat cap de setmana han tornat les competicions de creuers a les aig√ľes de Ciutadella i de la m√† del Club N√†utic Ciutadella amb la celebraci√≥ de la Lliga Anual de Creuers-Trofeu Siroco. En aquesta ocasi√≥ es tractava d’una regata costanera i en la qu√® s’hi van presentar un total de set embarcacions que van agafar direcci√≥ Cap d’Artruix, cap al sud de Ciutadella.

Els protagonistes d’aquesta prova del CN Ciutadella van poder viure una regata amb molt poc vent, devers cinc nusos de sudoest per√≤ van tenir molt bon dia i es va poder realitzar la regata amb √®xit.
Finalment, vict√≤ria i primera posici√≥ per un veter√† com √©s el Chica Txeca de Toni Pons Faner (RI3), acompanyat en el podi del Trofeu Siroco 2023 del Carpe Diem de Joan Mercadal (RI4) i de S’Embui de Miquel Marqu√®s.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com