El Chica Txeca es fa amb el Trofeu Siroco de la Lliga Anual de Creuers d’Es Nàutic

23 febrero 2023 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

El Chica Txeca

El passat cap de setmana han tornat les competicions de creuers a les aigües de Ciutadella i de la mà del Club Nàutic Ciutadella amb la celebració de la Lliga Anual de Creuers-Trofeu Siroco. En aquesta ocasió es tractava d’una regata costanera i en la què s’hi van presentar un total de set embarcacions que van agafar direcció Cap d’Artruix, cap al sud de Ciutadella.

Els protagonistes d’aquesta prova del CN Ciutadella van poder viure una regata amb molt poc vent, devers cinc nusos de sudoest però van tenir molt bon dia i es va poder realitzar la regata amb èxit.
Finalment, victòria i primera posició per un veterà com és el Chica Txeca de Toni Pons Faner (RI3), acompanyat en el podi del Trofeu Siroco 2023 del Carpe Diem de Joan Mercadal (RI4) i de S’Embui de Miquel Marquès.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com