Jota, reforç de luxe per es Cuida tu cabello Bar Ca’n Remendón de cara a es play-off pes títol de sa Lliga de Futbol 7 d’Empreses

23 febrero 2023 | Por Joan Carles | Categoria: AIDEB, AIDEB Fútbol 7, Fútbol

Es tetra campió de sa Lliga de Futbol 7 d’Empreses es reforça amb es defensa selvatgí de 39 anys Joan Jaume Solivellas Femenías ‘Jota’ per afrontar es deu partits des play-off pes títol on lluitarà per brodar la cinquena estrella al seu escut. L’ex de Xilvar, Binissalem, Constància, Poblense, Montuïri i Llosetense contesta les següents preguntes:

Com es gesta es teu fitxatje per es Cuida tu cabello Bar Ca’n Remendón?

Ha estat un fitxatje “a fuego lento”. Des de sa primera temporada que en Pau Daviu em ve darrera, però per diferents motius fins ara no havia estat possible.

Fa un any des de que vàres penjar ses botes. Quin és es teu nivell ara mateix?

Estic a un 60% perque sóc un jugador retirat i lo únic que he fet fins ara ha estat ajudar a entrenar a un equip d’infantils.

Què esperes aportar a es teu nou equip?

Lo que s’equip necessiti per aconseguir els seus objectius. Afronto aquesta nova etapa amb es mateix esperit que quan jugava a Tercera Divisió o inclús més.

Et retrobaràs amb més d’un antic company a es vestuari des Cuida tu cabello Bar Ca’n Remendón…

Em fa especial il·lusió coincidir amb Toni Oliver, Miquel López, Ramiro,… i també amb es patrocinador Joan Manera des Bar Ca’n Remendón, que em va veure nèixer.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com