Es Nàutic en el Campionat de Balears de Joves Promeses

4 marzo 2023 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Piragüismo

Una nombrosa flota de fins a 20 representants del Club Nàutic Ciutadella participa aquest cap de setmana en el Llac Esperança de Mallorca en el Campionat de Balears d’Hivern de Joves Promeses 2023 de dissabte. La flota d’Es Nàutic dirigida per José Luis Moles serà a Mallorca per donar-ho tot entre els 11 clubs de les Illes i uns 450 participants en total que es citen en aquest Balear.

La Federació Balear de Piragüisme cita aquest dissabte a les categories Prebenjamí fins a Cadet, tant en Homes com en Dames, i que faran des dels 1.000 metres dels més petits als 5.000 dels cadets.
D’entrada les previsions de temps en el Llac Esperança són de bon temps per aquest dia 4 de marc, amb poc vent i sense pluja en principi, ideal per a aquesta pràctica.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com