David Ponsetí, d’Es Nàutic, en el Campionat d’Europa Ilca6 a Itàlia

14 marzo 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Vela

Es Nàutic torna al panorama internacional.

Amb base a Andora (Itàlia), les aigües del Golf de Gènova acullen la disputa del Campionat d’Europa Ilca6, la classe més antiga de les denominades olímpiques, al qual acudeixen més de 40 regatistes espanyols i entre ells hi és el representant del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí (U21), què es troba en el Centre de Tecnificació de les Illes Balears. La participació total d’aquest continental s’acosta als 400 esportistes i de moment els primers dies la manca de vent ha impossibilitat poder navegar.
El caràcter Open de la competició ha impulsat la participació internacional amb gairebé mig centenar de regatistes no europeus inscrits, oferint així un bon preludi del Mundial que tindrà lloc a La Haia a l’agost, on es posaran en joc les primeres places de país per a Paris 2024.
L’organització preveu la disputa de fins a dotze regates puntuables, que se celebraran entre demà diumenge, 12 de març, i divendres que ve dia 17. Les proves estaran dividides en una sèrie classificatòria i una sèrie final. Els comunicats meteorològics anuncien vent fort per a l’estrena de la setmana i dies de pluja durant aquest campionat.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com