Tiro Con Honda- Primera Jornada de la Lliga Balear, per Equips, Modalitat Pedra.

14 marzo 2023 | Por Redacción | Categoria:

Catalina Riera-Juanjo Caballero-Artesà-Foto Joan Oliver

Club Foners Mallorca i JASA Eivissa grans dominadors.

 El camp de tir federatiu de Can Valero acoll√≠ aquest passat diumenge, 12 de mar√ß, la primera jornada de la Lliga Balear per Equips, modalitat Pedra, que aconsegu√≠ congregar 16 equips, amb un total de 79 foners (51 homes, 24 dones i 4 nins federats), procedents de Mallorca, Menorca i Eivissa, un AUT√ąNTIC R√ąCORD de participaci√≥, baix de la organitzaci√≥ de la Federaci√≥ Balear de Tir de Fona, amb una durada de quatre hores d‚Äôaut√®ntic i espectacular tir de passetja, amb tensi√≥ al l√≠mit, on destacaren els foners del C.F. Mallorca dins homes i nins federats, i les foneres del JASA Eivissa, dins dones federades, brillants triomfadors de la jornada inaugural de la Lliga Balear.

Lliga Balear.

La Lliga Balear per Equips, modalitat Pedra, autèntic Campionat de les Balears de l’especialitat, està composta de tres jornades, disputant-se la primera a Mallorca, la segona a Menorca i la tercera, i darrera, a Eivissa.

La tirada de Menorca, està prevista pel diumenge, dia 23 d’abril, al Recinte Firal d’Es Mercadal, baix de l’organització de la FBTF i la U.E.M. Menorca.

I la d’Eivissa pel diumenge, dia 15 d’octubre, baix de l’organització de la FBTF i el JASA Eivissa.

Lliurament de premis.

L’esperat i aplaudit lliurament de premis va estar presidit pel president de la Federació Balear de Tir de Fona, Albert Comas, juntament amb els directius Jaume Darder i la menorquina Maria Caimaris, finalitzat el qual es va rendir un sentit homenatge a l’emblemàtica fonera eivissenca Catalina Riera (JASA), que als seus 93 anys, recent acomplits, aconseguí sumar pel seu equip 14 punts, amb un total de 3 dianes.

 Classificacions.

 

Nins Federats.

1.- C.F. Mallorca, amb 6 punts.

Dones Federades.

1.- JASA Eivissa, 39 punts i 4 dianes.

2.- C.F. Maccolins, 36 punts i 5 dianes.

3.- C.F. Mallorca, 27 punts i 5 dianes.

Homes Federats.

1.- C.F. Mallorca, 49 punts i 7dianes.

2.- JASA Eivissa, 40 punts i 4 dianes.

3.- C.F. Lloseta, 39 punts i 11 dianes. 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com