El Garden Hotels Mallorca Voley certifica la seva presència a la fase d’ascens a Superlliga 2

15 marzo 2023 | Por Redacción | Categoria: Volley

Algunes jugadores de l’equip Garden Hotels Mallorca Voley celebren un punt el passat cap de setmana

El Garden Hotels Mallorca Voley, llançat cap a la Superlliga 2

A falta de dues jornades, l’equip d’Inca ha certificat la seva presència a l fas d’ascens a la categoria de plata.

La victòria del passat diumenge tingué un regust especial pel Garden Hotels Mallorca Voley. Les jugadores dirigides per Andrés Rodríguez s’imposaren per 3-0 (25-22, 25-18 i 25-21) a l’Hospitalet, certificant el lideratge del Grup B de Primera Nacional i assolint el seu principal objectiu de la temporada: participar en la fase d’ascens a Superlliga 2.

L’exjugadora de voleibol Maurizia Cacciatori i Dudu Aouate fundaren l’entitat l’any 2019 i, de llavors ençà, ha experimentat un enorme creixement. De fet, una de les claus del seu èxit ha estat el compromís amb el talent local, incloent-hi el retorn de la mallorquina Laura Chavarría des dels Estats Units.

Enguany són dos els equips de les Illes que militen a la Superlliga 2 femenina: per una banda, el JSHotels Cide de Palma i, per l’altra, l’U Energia de Sóller. Ara, el club presidit per Damon Mark Menday lluitarà per sumar-s’hi i donar una mica més d’accent balear a la segona categoria del voleibol nacional. Precisament l’Hospitalet, a més del Voley Ourense i el Finestrat, són els equips que, juntament amb les d’Es Raiguer, tenen ja garantida la seva plaça a la fase d’ascens.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com