David Ponsetí d’Es Nàutic es manté en el Top10 de l’Europeu

17 marzo 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Vela

El Campionat d’Europa de ILCA 6 en el què hi participa el regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí quedarà llest per a sentència amb només una jornada per disputar i després de cinc dies d’inestabilitat meteorològica.

 En la darrera jornada s’ha repetit la tònica de la setmana i encara que la flota havia estat convocada a primera hora, la bandera d’ajornament ha fet acte de presència en terra, retardant l’inici de les proves. Finalment la flota congregada en Andora, Itàlia, ha aconseguit sumar dues noves regates per a totes les classes.
El ciutadellenc David Ponseti continua sent un dels espanyols més destacats en la competició i mancant una jornada per al final ocupa la vuitena posició general dels ILCA 6 masculins i per tant es manté un dia més en el prestigiós Top10.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com