Determinant derbi balear a la Superlliga femenina 2

17 marzo 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Volley

El JS Hotels Cide Palma rep la visita de l’U Energia Sóller aquest dissabte a partir de les 16:30 hores amb un enfrontament d’interessos contraposats entre ambdós conjunts.

Palmesanes i solleriques es veuen les cares per segona vegada aquesta temporada en la lliga regular en situacions totalment diferents. El partit, corresponent a la jornada 21, penúltima de la Superlliga 2, creua els dos equips mallorquins que militen a la categoria de plata del voleibol nacional. El poliesportiu CIDE acollirà un enfrontament determinant, sobretot, pels interessos de l’U Energia Sóller. L’equip dirigit per Andreu Català podria certificar la seva permanència a Superlliga 2 de cara a la pròxima temporada en cas d’aconseguir la victòria aquest dissabte. Actualment, el conjunt solleric ocupa la novena posició de la classificació tres punts per sobre del Sestao, qui marca la zona de descens i qui s’enfronta, precisament, al CAEP Soria, equip que suma 19 punts, els mateixos que el Sestao. És per aquest partit directe que a l’U Energia Sóller se li presenta la oportunitat de segellar la seva presència en la segona categoria nacional la pròxima temporada.

Per altra banda, el JS Hotels Cide fa dues jornades que va assegurar-se la permanència a Superlliga 2 i ocupa una còmoda quinta posició. Així i tot, l’equip morat juga amb l’aspiració de mantenir la bona classificació i, fins i tot, mirar cap amunt a la taula i intentar millorar-la. L’equip de Palma ha aconseguit mostrar un gran nivell durant tota la temporada i afronta les últimes jornades de la competició amb l’objectiu de gaudir, competir i augmentar la seva experiència en la categoria de plata. Pel conjunt dirigit per Toni Figuera el partit és especial, ja que és l’últim que disputaran davant la seva afició aquesta temporada, pel que buscaran acomiadar-se de la seva gent amb un triomf.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com