L’Avarca de Menorca es classifica per les semifinals dels playoff en un agredolç cap de setmana balear

20 marzo 2023 | Por Redacción | Categoria: Volley

Les jugadores de l’Avarca de Menorca celebren la classificació a les semifinals dels playoff

L’equip de Ciutadella va segellar la segona posició a la classificació final que, a més, li dona accés de manera virtual a la competició europea. El Conectabalear Manacor finalment no aconseguí entrar als playoff. El Voley Palma tancà la Superlliga amb la seva tercera victòria consecutiva.

 

Intens cap de setmana de voleibol el que s’ha viscut a les Balears. La millor notícia del que ha estat la última jornada tant de la Liga Iberdrola com de la Superlliga Masculina ha estat el resultat de l’Avarca de Menorca. L’equip de Ciutadella, tot i perdre el seu partit contra l’Ocisa Haro de Rioja per 3-2, va aconseguir finalitzar la lliga regular en segona posició, només superat per l’Hidramar Gran Canaria. D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Bep Llorens obté plaça, directament i sense passar per quarts de final, per les semifinals dels playoff pel títol, on s’enfrontarà al guanyador del duel entre el Tenerife Libby’s La Laguna (3r classificat) i el Kiele Socuéllamos (6è classificat). A més a més, la classificació a la semifinal significa l’accés virtual a competició europea per segon any consecutiu per l’Avarca de Menorca.

 

En Superlliga Masculina, el voleibol balear necessitava col·laboració entre ambdós equips mallorquins. El Conectabalear afrontava l’última jornada de la lliga amb la classificació als playoff en joc, tot i que visitava al vigent campió de la Copa del Rei i segon classificat de la lliga. Tot i intentar-ho i estar a punt de forçar el quart set, l’equip manacorí no va poder doblegar a un molt sòlid Río Duero Soria (3-0) i es queda a tan sols dos punts de la vuitena plaça. Una posició que ocupa, precisament, l’Arenal Emevé, equip a qui el Voley Palma va aconseguir guanyar (3-1) després d’un gran partit coral en el que va treure a lluir el seu millor joc de la temporada. Els d’Abel Bernal varen aconseguir tancar la lliga regular amb la tercera victòria consecutiva del curs.

En Superlliga Femenina 2 el derbi balear va ser el gran protagonista del cap de setmana i es va decantar, finalment, de banda del JS Hotels Voley Ciutat Cide. Les de Palma varen imposar-se a l’U Energia Sóller en un ajustat i emocionant partit en el que l’aficionat va poder gaudir d’un del millor voleibol que es pot veure a les illes avui en dia. Tot i el resultat (3-0) ambdós equips mallorquins varen lluitar en els tres sets disputats i varen deixar el nivell balear en un llistó molt alt. En la Superlliga Masculina 2 el Tren de Sóller no va poder sumar a casa del líder de la categoria, el Cableworld Volei Villena Petrer, i va caure per 3-0. Tot i el resultat, l’equip solleric es manté fora de les posicions descens. Així com també la UD Ibiza Volley, qui va aconseguir sumar un punt contra el Michelín Mintonette Almería i augmenta a vuit punts la distància respecte el penúltim classificat.

A la Primera Nacional es disputaven fins a tres derbis entre equips de les Balears. En categoria femenina el partit entre l’Scanner CV Son Ferrer i el CV Manacor es va decantar pel bàndol visitant amb una victòria per 0-3 i manté les esperances de l’equip manacorí per salvar la categoria en la última jornada. L’enfrontament entre el Jardins Mallorca Pujol CV Bunyola i el Garden Hotels Mallorca Volley el va guanyar l’equip local per 3-1 per sentenciar la seva permanència en la categoria. El Garden Hotels Mallorca Volley es manté líder, però fins la última jornada no es decidirà el campió de la lliga regular. En categoria masculina el Carniques Sunyer CV Manacor va imposar-se al CV Pòrtol per 0-3, resultat que deixa a l’equip de la zona de Llevant en la zona tranquil·la de la taula i al de Palma un punt de la zona de descens a falta d’una jornada.

 

Les jugadores de l’Avarca de Menorca celebren un punt en el darrer partit

Les jugadores de l’Avarca de Menorca celebren un punt en el darrer partit

Les jugadores de l’Avarca de Menorca celebren un punt en el darrer partit

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com