FVBIB. Darrera i decisiva jornada dels equips balears a Primera Nacional

24 marzo 2023 | Por Redacción | Categoria: Volley

L’equip de l’Scanner Son Ferrer celebra un punt en el partit contra el Garden Hotels Mallorca Volley

El Garden Hotels Mallorca Volley es juga el lideratge de la lliga regular i l’Scanner Son Ferrer i el CV Manacor, en categoria femenina, i el CV Pòrtol en categoria masculina, volen assolir la permanència. A la categoria de plata tots els equips balears van amb la feina feta.

 

Primer cap de setmana sense Superlliga 1, ni masculina ni femenina. El Conectabalear Manacor i el Voley Palma varen donar per acabada la seva temporada el passat cap de setmana i ja preparen, a les oficines, el pròxim curs. En categoria femenina, jornada de descans de l’Avarca de Menorca que ja s’entrena per afrontar les semifinals del playoff el pròxim cap de setmana per intentar assolir el títol de la Liga Iberdrola.

 

En la Superlliga 2 els equips balears arriben a la darrera jornada de lliga sense res en joc. La UD Ibiza rep la visita del líder de la categoria, el Cableworld Volei Villena Petrer, classificat en la novena posició de la taula. Un escaló més a baix, en desena posició, es troba el Tren de Sóller, qui també juga el darrer partit del curs a casa contra el CV Utrera. En categoria femenina el JS Hotels Cide Palma es troba en la zona còmoda de la taula i visita al primer classificat de la lliga, el Barça. Pel que fa a l’U Energia Sóller, amb l’objectiu de la permanència ja assolit, rebrà al Sant Cugat amb la tranquil·litat de saber que es podrà acomiadar de la seva afició gaudint i sense la pressió del resultat.

 

On sí que trobem objectius en joc per part dels equips balears és a la Primera Nacional. En categoria masculina, el CV Pòrtol es juga la permanència a la lliga. L’equip mallorquí està classificat en la novena posició, a un de la zona de descens, visita al vuitè de la taula, el CV Olot. Si el CV Pòrtol guanya manté la categoria, si no dependrà dels resultats dels classificats de la zona baixa de la taula. El Càrniques Sunyer Manacor juga el diumenge sense res en joc contra el CV Sant Martí Aula, ja que es troba en la cinquena posició de la taula.

 

En categoria femenina, el Garden Hotels Mallorca Volley es juga quedar primer classificat de la lliga regular i poder gaudir del factor pista a favor a la fase d’ascens a Superlliga 2. Diumenge rebrà la visita del Premià de Dalt i es decidirà si lidera la lliga regular de Primera Nacional Femenina. Per la part baixa, l’Scanner Son Ferrer i el CV Manacor viuran una jornada d’infart. L’equip de Palma, tot i estar a dos punts de la zona de descens, necessita puntuar per no dependre de resultats aliens, i per això ho intentarà fer contra el SD Espanyol, rival directe per assolir l’objectiu. Pel que a l’equip de la zona de Llevant, el CV Manacor, rep al Pips Nature Cecell Lleida amb la necessitat de sumar tres punts i esperar que ni l’Espanyol ni el Sabadell puntuïn per poder salvar-se i continuar una temporada més a Primera Nacional. L’únic equip femení que no es juga res és el Jardins Mallorca Pujol CV Bunyola, qui va certificar la permanència el passat cap de setmana, i aquest dissabte visitarà la pista del Barça B.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com