L’elit de la natació nacional es dona cita a Son Hugo al XXIII Campionat d’Espanya Open Astrapool

27 marzo 2023 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes

Prop de 900 esportistes de 209 clubs participaran a la competició del 29 de març al 2 d’abril

Participaran primeres figures de la natació balear com Estella Llum o Sergio de Celis

 

Palma, 27 de març de 2023.- Son Hugo ha acollit avui la presentació del XXIII Campionat d’Espanya Open de Natació a la qual hi han participat el president de la Federació Espanyola, Fernando Carpena; el director General d’Esports, Carles Gonyalons; el president de la Fundació Mallorca Turisme, Andreu Serra; el gerent de l’IME, Rafael Navarro, i la presidenta de la Federació Balear, Núria Perea.

 

La piscina de Son Hugo ja està a punt per a acollir la competició nacional que se celebrarà del 29 de març al 2 d’abril i que avui ha començat a rebre els primers entrenaments dels equips.

 

Un total de 889 esportistes de 209 clubs es donaran cita en aquest esdeveniment organitzat per l’RFEN i la FBN, que compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal de l’ Esport.

 

La competició tindrà primeres figures de la natació balear com Estella Llum, rècord d’Espanya de 100 m esquena en 2022, o Sergio de Celis, actualment és el nedador espanyol més ràpid de la història en 100 m lliures. 

Amb motiu d’aquest esdeveniment les piscines estaran tancades i se suspenen els cursets i activitats dirigides de PAD del 27 de març al 2 d’abril. El gimnàs d’abonats manté la seva activitat habitual. 

 

Enllaç informació RFEN: https://rfen.es/es/section/web-natacion-open-2023

Venda d’entrades: https://www.enterticket.es/eventos/xxiii-campeonato-de-espana-open-de-natacion-absoluto-318803

Retransmissió en directe: https://www.rtve.es/play/videos/directo/deportes/

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com