Campeonat de Balears de Badminton

4 abril 2023 | Por Redacción | Categoria: Bádminton, Otros Deportes
 
Dissapte es va celebrar al poble de Porto Cristo el campionat de Balears de Badminton per veterans i els resultats varen esser exepcionals. Ni siquiera els pensaments mes positius podien preveure lo que va aconteixer al petit pavello del centre esportiu del IES Porto Cristo.
Les Medalles varen esser :
Plata Harry Thomas Individual Masculi
Plata Duan/M.Smith Dobles Masculins
Bronze Joana Individual Femeni
Bronzze Estanya/Duan Dobles mixtes
Cuarta posicio Francis / Estanya Dobles Femeni.
Per part de l,equip del CBPollença tambe varen participar Thiago i Artemi per possar una molt bona actuacio del equip Pollenci.
Els partits varen començar a les 09.00 Hrs i varen acabar a les 21,00 Hrs sense aturar en tot el dia. Una maratoniana sesio que culminar amb els nostres jugadors esgotats pero amb una satisfaccio increible que ens deixa a tots molt felissos i amb un gust de boca extraordinari.
La directiva del Club vol agrair a tots els jugadors del Club i a la seva aficio que en tot moment varen vibrar via internet dels resultats dels nostres que varen fer emocionarse desde pollença tots els exits partit rera partit fins a arribar a les dues finals i les dues semifinals.
Un dia molt llarg pero molt entranyable que sera mal de olvidar per un llarg periode de temps i que fa que els anims de la directiva i dels jugadors estiguin per damunt de tot.
Enhorabona

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com