Les categories infantils de Mallorca decideixen els seus campions

13 abril 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto, Otros Deportes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els Poliesportius Blanquerna i Andreu Trobat acolliran els Campionats de Mallorca infantil masculí i femení respectivament en un intens cap de setmana en el que es coneixeran quins són els millors equips de l’illa.

Després d’una gran temporada de voleibol, els equips mallorquins de categoria infantil arriben en un dels moments determinants del curs. S’apropa el final i, també, la part decisiva on es posa a prova tot l’après durant els mesos d’aquesta temporada. El Campionat de Mallorca és el primer test per seguir competint i els equips bé ho saben. En categoria masculina el CV Pòrtol fa d’amfitrió en un torneig que s’inicia el divendres a partir de les 17:00 hores, quan es juguen els dos primers partits del campionat: CV Sant Josep Groc – Algaida VC i Esporles VC – Ses Tres Forquetes Artà. Aquests quatre equips lluitaran per un lloc a les semifinals del torneig, on esperaran el Restaurant Es Cruce CV Pòrtol Negre i el Caixa Colonya CV Manacor per disputar uns partits que es jugaran a les 10:00 hores i les 12:00 hores del dissabte. No serà fins el capvespre, però, que no es coneixerà el guanyador del Campionat. A les 16:30 hores es disputarà el partit pel tercer i quart lloc i a les 18:30 hores la gran final.

En categoria femenina, sis equips lluitaran per fer-se amb el títol del Campionat de Mallorca. Els primers conjunts en buscar avançar en el torneig seran el Sol Artà i el Alaró Volei Es Castell amb el partit corresponent als quarts de final que es jugarà el dissabte a les 10:00 hores. En acabar aquest enfrontament es disputarà el segon partit de quarts de final en el que es veuran les cares el CVS Sóller Tours i el CV Sant Josep Blanc a partir de les 12:00 hores. Serà el capvespre quan es defineixi quins equips passaran a la gran final del torneig amb la disputa de les semifinals a les 16:00 hores i a les 18:30 hores, on ja esperen el CV Mayurqa A i l’Algaida VC Rosa. El diumenge serà el dia decisiu amb el partit pel tercer i quart lloc a les 10:00 hores i a partir de les 12:00 hores, el Campionat de Mallorca infantil femení decidirà quin és el millor equip amb la disputa de la final.

Horaris dels partits dels Campionats de Mallorca:

Categoria masculina

-CV Sant Josep Groc – Algaida VC (divendres, 17:00 hores).

-Esporles VC – Ses Tres Forquetes Artà (divendres, 17:00 hores).

-Restaurant Es Cruce CV Pòrtol Negre – Guanyador partit 2 (dissabte, 10:00 hores).

-Caixa Colonya CV Manacor – Guanyador partit 1 (dissabte, 12:00 hores).

-Perdedor partit 3 – Perdedor partit 4 (dissabte, 16:30 hores)

-Final (dissabte, 18:30 hores)

Categoria femenina

-Sol Artà – Alaró Volei Es Castell (dissabte, 10:00 hores).

-CVS Sóller Tours – CV Sant Josep Blanc (dissabte, 12:00 hores).

-CV Mayurqa A – Guanyador partit 1 (dissabte, 16:30 hores).

-Algaida VC Rosa – Guanyador partit 2 (dissabte, 18:30 hores).

-Perdedor partit 3 – perdedor partit 4 (diumenge, 10:00 hores).

-Final (diumenge, 12:00 hores).

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com