Es Cruce CV Pòrtol i Algaida VC Rosa campions de Mallorca

16 abril 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: INICIO, Otros Deportes, Voley

Ambdós equips van pujar al més alt del podi en el torneig insular infantil, masculí i femení respectivament.

Divendres, en la categoria masculina, CV Sant Josep Groc i Algaida Volei Club, per una banda, i Esporles Volei Club i Ses Tres Forquetes Artà, per l’altra, varen ser els quatre equips encarregats d’encetar un cap de setmana ple d’emocions a dins la pista pels equips infantils de Mallorca. La igualtat va ser la tònica dominant d’ambdós partits, que acabaren per sengles 3-1 a favor del Sant Josep i de l’Esporles.

 L’endemà, el primer partit de semifinals va enfrontar el Restaurant Es Cruce CV Pòrtol Negre i el CV Sant Josep Groc. Els portolans varen fer una exhibició en servei i recepció, factor que els va permetre imposar-se per 3-0. Poc més tard, es va disputar la segona semifinal, entre el Caixa Colonya CV Manacor i l’Esporles Volei Club. La contundència en atac del Manacor va fer mal als esporlerins que, tot i lluitar fins el final, no pogueren evitar la derrota per 3-0.

Abans de la disputa de la gran final, es decidiria la tercera i quarta posició del torneig. El partit entre el CV Sant Josep Groc i l’Esporles Volei Club va caure de part dels primers, que es penjaren la medalla de bronze. A les 18:30 hores, arribava el moment de descobrir el nom de l’equip campió. Tot i l’esforç dels manacorins, el Restaurant Es Cruce CV Pòrtol Negre es va imposar per 3-0. L’equip portolà no havia perdut ni tan sols un set durant tota la temporada i no ho va fer tampoc en aquesta fase final. A més, el seu jugador Matías Herrada va ser anomenat com a millor jugador del torneig.

Pel que fa a la categoria femenina, el campionat va començar dissabte de matí amb l’enfrontament entre Sol Artà i Alaró Volei Es Castell. Les alaroneres varen posar en dificultats la recepció rival en moments puntuals, però les artanenques varen ser capaces de mostrar una gran versió i obtenir la victòria per 3-0. En el segon partit de la jornada, el CVS Sóller Tours es va imposar davant el CV Sant Josep Blanc també per la via ràpida.

En la primera semifinal, CV Mayurqa A i Sol Artà varen protagonitzar un partit igualat, que les del club palmesà aconseguiren adjudicar-se. La segona, entre Algaida VC Rosa i CVS Sóller Tours va caure de part del conjunt algaidí. Les solleriques no els varen posar les coses fàcils, però les d’Algaida lideraren el marcador durant gairebé tot el partit i acabaren per tancar la victòria per 3-0 a favor seu.

A l’hora de determinar la classificació, el partit per dirimir la tercera i quarta posició, entre Sol Artà i CVS Sóller Tours va acabar amb victòria sollerica. La final entre Algaida VC Rosa i CV Mayurqa A va concloure amb la victòria de les primeres per 3-1. Les jugadores del Mayurqa varen oferir una gran versió, però les d’Algaida es varen mostrar més sòlides en el seu joc i varen merèixer proclamar-se campiones.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com