PRESENTACIÓ DEL CARTELL OFICIAL DEL GRAN PREMI NACIONAL DE TROT 2023

18 abril 2023 | Por Redacción | Categoria: Hípica, Otros Deportes, Trote

S’ha penjat al palmarés el nom del guanyador de l’any passat.
Durant la jornada de trot d’avui horabaixa a l’Hipòdrom de Son Pardo, s’ha presentat el cartell oficial del Gran Premi Nacional 2023 de la mà del Conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, que ha estat acompanyat per el President de l’IEHM, Lluís Socias i per el President de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata.
Falta poc més d’un mes per celebrar una de les cites esportives més esperades de l’any, especialment per els amants del món del cavall i avui hem descobert el cartell oficial de la 90 edició del Premi més emblemàtic i amb més història del trot i de les carreres hípiques de tot Espanya!
També s’ha complit amb la tradició de cada any de penjar al palmarés el nom del guanyador de l’any passat, que recordam va ser una victòria de rècord! A partir d’avui, el tàndem JARAGADI CL i A. VALLS queden gravats per sempre a les parets de l’Hipòdrom de Son Pardo.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com