El Garden Hotels Mallorca Volley es corona a Ourense

23 abril 2023 | Por Redacción | Categoria: Volley

El Garden Hotels Mallorca Volley

L’equip mallorquí es proclama campió de la Fase Final de Primera Nacional després de guanyar tots els partits del torneig. El conjunt dirigit per Andrés Rodríguez va superar al CV Finestrat amb un contundent 3-0 en la final.

El Garden Hotels Mallorca Volley és el millor equip d’Espanya de la Primera Nacional Femenina. Així ho ha demostrat aquest cap de setmana a Ourense en la disputa de la fase final, on no ha cedit cap partit. L’equip mallorquí estava enquadrat en un Grup B en el que va demostrar ser el millor conjunt. Tot i començar el torneig perdent el primer set contra el CV Guía, les d’Andrés Rodríguez varen aconseguir refer-se i remuntar el partit, acabant per guanyar 3-1. El segon enfrontament del grup seria contra l’amfitrió del torneig, el CV Ourense, a qui va superar de manera contundent, amb un 0-3 i demostrant un gran nivell de voleibol. D’aquesta manera, el Garden Hotels Mallorca Volley aconseguia la classificació a la següent fase del torneig com a líder del seu grup.

El dissabte capvespre l’equip mallorquí es va veure les cares en la semifinal contra el Voleibol Astillero en un partit en el que l’emoció va estar a flor de pell i en el que el paper de l’afició va ser clau. El Garden va imposar-se després de saber lluitar en els moments més difícils, aconseguint l’accés a la final de la fase final amb una victòria per 1-3. El conjunt balear era el primer equip del torneig en classificar-se per la final i, dues hores més tard, va saber que s’enfrontaria al CV Finestrat. La final es va disputar el diumenge a les 12:00 hores i comptava amb una gran expectació per saber quin era el millor equip espanyol de la categoria. Es va viure un partit vibrant, on ambdós equips varen demostrar el per què de la seva presència en aquest partit. Així i tot, el Garden Hotels Mallorca Volley va aconseguir imposar la seva llei i no cedir cap set, guanyant les tres mànigues per 25-19, 27-25 i 25-23. D’aquesta manera, l’equip mallorquí es coronava com el millor equip de la categoria a Ourense. Després de guanyar la lliga regular i aconseguir l’ascens a Superlliga 2 Femenina, el Garden Hotels Mallorca Volley tanca la temporada amb la cirera del campionat de la Fase Final.