FBTF. SEGONA TIRADA CHALLENGE BALEAR DE CLUBS

24 abril 2023 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona, Tiro

SEGONA TIRADA CHALLENGE BALEAR DE CLUBS, amb pedra, al Mercadal (Menorca).

Puntuable pel Campionat de les Balears.

Club Foners Mallorca i JASA Eivissa grans dominadors, al Mercadal.

Abans d’entrar en detalls, cal comentar que fou un autèntic plaer la diada esportiva del Mercadal, a Menorca, baix de la organització conjunta de la U.E.M. Menorca i la Federació Balear de Tir de Fona, perfecta diada, molt bona organització, bon ambient, molta esportivitat i rivalitat, bona berenada, bon dinar i molt bona acollida.

Gràcies amics foners i foneres de la UEM Menorca!

Diumenge passat, 23 d’abril, el Recinte Firal del Mercadal, a Menorca, perfectament adaptat per l’esdeveniment, acollí la segona jornada de la Lliga Balear per Equips, modalitat Pedra, oberta a totes les categories (està composta de tres jornades, disputant-se la primera a Mallorca, la segona a Menorca i la tercera, i darrera, a Eivissa), puntuable pel Campionat de les Balears de l’especialitat, que en aquesta ocasió aconseguí igualar el rècord de participació de la matinal mallorquina, amb un total de 79 participants, distribuïts en 16 equips, procedents de Mallorca, Menorca i Eivissa.

L’acte d’obertura, després de la reglamentada reunió dels delegats de clubs, va comptar amb parlaments de benvinguda de la secretària federativa, la menorquina Magda Humbert i el vicepresident Joan Oliver, donant pas a una impactant i aplaudida demostració a càrrec dels foners Francisco Montiel, Xavier Tomàs, Raül Lopera i Tony Astley, amb bombes de colors, nova genialitat del bon amic Tony Astley de la U.E.M. menorquina.

La competició, d’una durada de prop de quatre hores, fou molt renyida en tot moment, no donant el braç a tòrcer en cap moment els conjunts favorits: C.F. Mallorca, U.E.M, JASA,

Ciutat i Lloseta, amb triomf final pel Mallorca A, seguit d’UEM Menorca i Mallorca B, dins llarga distància; i del JASA, Mallorca i Lloseta a distància curta dins fèmines, amb nou triomf de l’inaturable C.F. Mallorca dins nins.

Lliurament de premis.

L’esperat i aplaudit lliurament de premis va estar presidit per Magda Humbert i Maria Caimaris, juntament amb el coordinador arbitral Tomeu Barceló, acabant amb una tirada conjunta de les exitoses bombes de colors de Tony Astley

Classificacions.

Distància curta: Nins Federats.

1.- C.F. Mallorca, amb 9 punts i 2 dianes.

Distància curta: Dones Federades.

1.- JASA Eivissa, 46 punts i 10 dianes.

2.- C.F. Mallorca, 43 punts i 9 dianes.

3.- C.F. Lloseta, 38 punts i 10 dianes.

Distància llarga: Homes i Dones Federats.

1.- C.F. Mallorca A, 55 punts i 11dianes.

2.- UEM Menorca, 49 punts i 12 dianes.

3.- C.F. Mallorca B, 42 punts i 9 dianes.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com