FVBIB. El árbitro balear Enrique Romero pitará las próximas competiciones internacionales de Voley Playa

4 mayo 2023 | Por Redacción | Categoria: VOLEY PLAYA, Volley

Enrique Romero en un partit de la Copa del Rei disputat aquest passat cap de setmana a Menorca

El col·legiat mallorquí ha estat designat per arbitrar la CEV Beach Volley Nations Cup Men i el Beach Pro Tour Future que es disputaran a Madrid entre l’11 i el 21 de maig.

Enrique Romero segueix en estat de dolç. El col·legiat balear ha estat designat àrbitre en les properes grans competicions del Vòlei Platja internacional. Després de xiular en la Copa del Rei i de la Reina aquest passat cap de setmana a Cala en Bosc, Menorca, amb un gran nivell, la Real Federació Espanyola de Voleibol segueix confiant en l’àrbitre de Mallorca, donant-li l’oportunitat de xiular en les properes competicions internacionals que es disputaran a Madrid, al Parque Deportivo Puerta de Hierro.

El col·legiat balear estarà present en tres dels tornejos internacionals més rellevants del Vòlei Platja. La seva primera presència serà entre l’11 i el 14 de maig, quan arbitrarà en el Beach Pro Tour Future masculí, prova que pertany al circuit mundial de Vòlei Platja. El 15 i el 16 de maig, Romero xiularà la fase preliminar de la CEV Beach Volley Nations Cup masculina, competició en la que la selecció espanyola està emmarcada en el Grup E, juntament amb els combinats nacionals d’Àustria, Lituània, Eslovènia i Croàcia i en la que buscarà fer-se un lloc en la fase final. Per acabar, el gran repte internacional d’Enrique Romero finalitzarà amb el Beach Pro Tour Future femení, que es disputarà del 18 al 21 de maig.

Des de la Federació de Voleibol de les Illes Baleares volem donar-li l’enhorabona i desitjar-li molts encerts en aquests 10 dies de competició internacional.

En cerca de l’ascens

HORARIS

Els equips de la segona categoria cadet femenina i de la tercera categoria infantil femenina de Mallorca lluitaran aquest cap de setmana per pujar a les lligues d’or i plata respectivament.

Cap de setmana marcat per les fases d’ascens al voleibol mallorquí. El poliesportiu Andreu Trobat d’Algaida recollirà la fase d’ascens de la segona categoria cadet femenina. Per una altra banda, el pavelló Na Caragol d’Artà acollirà la fase d’ascens de la tercera categoria infantil, també femenina.

El torneig cadet es disputarà completament durant la jornada de dissabte. Començarà a les 10:00 hores amb l’enfrontament entre Espacio Home CV Bunyola i CV Mayurqa B. Més tard, a les 12:00 hores, es veuran les cares el Complex s’Estació Algaida VC i el Caixa Colonya CV Muro. A les 17:00 hores, els dos equips derrotats, decidiran entre si la tercera i la quarta plaça del campionat. Per acabar, a les 19:00 hores, arribarà la gran final, entre els equips que surtin victoriosos en els primers partits del dia.

Per altra part, el torneig infantil s’estendrà durant el cap de setmana. Per començar, es disputarà un Escola Voleibol Sant Joan – CV Pollença, a les 10:00 hores de dissabte. Només trenta minuts més tard, serà l’inici del segon partit, entre Jardins Bona Feina Artà i Omniprint Cide Palma. A les dotze hi haurà dos enfrontaments simultanis: d’una banda, el Madre Alberta A es veurà les cares amb el CJ Petra. De l’altra, el CVS Fustes Can Vaquer Sóller jugarà contra l’Elèctrica Sansó Artà. L’horabaixa, a les 17:00 hores es jugaran les semifinals, entre els guanyadors dels partits previs. Diumenge a les 10:00 hores, es decidirà qui ocupa la tercera i la quarta posició en el rànquing del torneig. A les 12:00 hores es jugarà el partit més esperat, la gran final, que revelarà el nom de l’equip campió.

Horaris

Fase d’ascens segona cadet femenina

 • Espacio Home CV Bunyola – CV Mayurqa B (dissabte, 10:00 hores)
 • Complex s’Estació Algaida – Caixa Colonya CV Muro (dissabte, 12:00 hores)
 • Tercera i quarta plaça (dissabte, 17:00 hores)
 • Final (dissabte, 19:00 hores)

Fase d’ascens tercera infantil femenina

 • Escola Voleibol Sant Joan – CV Pollença (dissabte, 10:00 hores)
 • Jardins Bona Feina Artà – Omniprint Cide Palma (dissabte, 10:30 hores)
 • Madre Alberta A – CJ Petra (dissabte, 12:00 hores)
 • CVS Fustes Can Vaquer Sóller – Elèctrica Sansó Artà (dissabte, 12:00 hores)
 • Guanyador partit 1 – Guanyador partit 2 (dissabte, 17:00 hores)
 • Guanyador partit 3 – Guanyador partit 4 (dissabte, 17:00 hores)
 • Tercera i quarta plaça (diumenge, 10:00 hores)
 • Final (diumenge, 12:00 hores)

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com