Arriba la Cursa Vall de Sóller amb la disputa del Campionat de Balears de Seleccions de Clubs

7 mayo 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

La Plaça de la Constitució de Sóller acollirà diumenge la sortida i arribada de la Cursa Vall de Sóller, una edició que enguany també serà el Campionat de Balears de Seleccions de Clubs.

Organitzada pel Club de Muntanya i Escalada Sóller (CMES), la prova es disputarà sobre un recorregut de 27 quilòmetres que transitarà pels paratges del Barranc de Biniaraix, el cim del puig de l’Ofre o l’embassament de Cúber, entre d’altres.

La jornada esportiva es completarà amb una cursa de caire popular que es disputarà sobre un recorregut de 9 quilòmetres pel Barranc de Biniaraix. Un total de 500 corredors seran a la línia de sortida de les dues proves.

La Cursa Vall de Sóller és la cursa de muntanya més antiga de les Illes Balears. Es va celebrar l’any 2000 per primera vegada. Des de llavors s’ha disputat cada any, essent interrompuda únicament per la pandèmia de la Covid-19.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com