Afers Socials i Esports convoca els ajuts per a desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per als campionats d’Espanya en edat escolar durant enguany

20 mayo 2023 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

Aquesta partida està pressupostada en 225.000 €

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de la Direcció General d’Esports, va obrir ahir dimecres la nova convocatòria d’ajuts per a desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per participar en els campionats d’Espanya en edat escolar convocats pel Consell Superior d’Esports  per a l’any 2023. La convocatòria d’enguany creix en 25.000 euros, amb un total de 225.000 euros.

L’objecte de la convocatòria és ajudar a les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears de les categories aleví, infantil, cadet i juvenil i els corresponents tècnics federatius que participin en els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar de l’any 2023, convocats pel Consell Superior d’Esports.

Són objecte de subvenció les despeses de desplaçaments d’avió, vaixell, per carretera o en tren a la Península, Illes Canàries, Ceuta i Melilla; i les despeses de manutenció i l’allotjament dels esportistes i els tècnics de les seleccions autonòmiques de les federacions esportives. També preveu un ajut per Vestimenta per als desplaçaments i actes protocol·laris per als esportistes i els tècnics per participar en els campionats d’Espanya en edat escolar.

El termini per presentar les sol·licituds és fins al 14 de juny, després de la publicació de la convocatòria aquest dimarts en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com