Comunicació Club Esportiu Manacor. Josep Barceló renova com a entrenador del primer equip del Club Esportiu Manacor

22 mayo 2023 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Dilluns 22 de maig de 2023. El Club Esportiu Manacor ha decidit renovar a Pep Barceló com a entrenador del primer equip de Tercera Divisió per enfrontar la nova temporada 2023-2024.
Aquesta serà la primera temporada inicial de Pep al davant de la banqueta del club, on la seva renovació arriba després de complir una segona volta esplèndida i que ha deixat a l’equip en segona posició, empatats a punts amb el primer classificat i dins els llocs de play-off.
Després d’unes intenses negociacions tant el club com el míster han posat de la seva part per arribar a un acord confiant uns amb els altres per aquest projecte en comú. Des del club agraïm les facilitats posades i li desitgem sort de cara a la nova temporada que esperem que sigui il·lusionant i amb ganes de què sigui un gran any per a poder finalitzar aquest centenari del club.
Gràcies, Pep!

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com