La 4Mariners d’Es Nàutic Ciutadella representa a Menorca a la Copa Espanya de Pesca d’Altura

9 junio 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: OTROS DEPORTES, Otros Deportes, Pesca

L’embarcació 4Mariners del Club Nàutic Ciutadella i amb el nostre directiu Juanmi Llompart com a patró, torna a estar a punt per competir amb els millors del país en la pesca de curricà.

Aquesta barca amb bandera del CN Ciutadella participa aquests dies en la Copa d’Espanya de Pesca d’Altura 2023, com a únic representant de Menorca.

Un any més la 4Mariners passejarà uns dies els colors CNC per Pollença a Mallorca, seu de la Copa 2023. Amb Llompart se’n van a l’illa major Antoni Sastre, Biel Campins, Hilario Martinez, Ignasi Bosch i José Torrico.

Aquest dijous mateix l’expedició del CN Ciutadella més motivada que mai parteix cap a Mallorca, on el fosquet farà la reunió de patrons al Real Club Nàutic de Pollença i se’ls hi donarà la documentació del campionat espanyol. El divendres de bon matí, a les 6:00h comença la primera jornada de pesca (fins màxim les 18:30h) i dissabte a la mateixa hora, es farà la segona jornada enmig de la mar (fins màxim les 17h).

Ja per la nit del dia 10 es farà l’entrega de trofeus d’aquesta Copa d’Espanya 2023.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com