Balears tindrà un equip en els quarts de final del Campionat d’Espanya 3×3 U17

12 junio 2023 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El CTEIB classifica un equip masculí pels quarts de final del Campionat d’Espanya 3x3U17

El diumenge lluitaran pel títol

Cala Millor segueix acollint la primera edició del Campionat d’Espanya 3×3 U17 de clubs amb gran presència balear i que tendrà a un equips a la lluita pel títol. El CTEIB ha classificat a un equip  masculí pels quarts de final del Nacional de cara al darrer dia de competició.

Balears ha comptat amb sis representant -tres femenins i tres masculins- en aquesta primera edició del Campionat estatal i tots ells han oferit un gran nivell competitiu. En el cas més concret, el CTEIB contaraen le presència en els encreuaments amb un dels seus equips  el conjunt masculí. Equips com el Bahía San Agustín i Sant Josep Obrer, masculí, han estat a la lluita pels encreuaments, però no han aconseguit el premi. En femení, La Salle Palma i l’altre equip del CTEIB tampoc han aconseguit passar als encreuaments tot i el gran paper realitzat. El diumenge viurem el darrer dia de competició amb els partits decisius per conèixer quins seran els primers campions d’Espanya 3×3 U17. Tot això, en un entorn idíl·lic com el Parc de la Mar de Cala Millor, que s’ha vestit de gala per acollir aquest campionat amb molt de bàsquet, show, música, entreteniment i convivència entre totos els equips.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com