ELS MINIS D5 SPORT SHOP I LES MINIS INNIVATEC SECURITY ENTREN A LA HISTORIA DEL BÀSQUET MANACORÍ

3 julio 2023 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Mini Femení INNOVATEC SECURITY

Els nostres dos equips mini que partiparen la setmana passada al campionat d’Espanya de Minibàsquet varen finalitzar la competició entre els setze millors  equips de tota Espanya. Una fita històrica, més tenint en compte que el Bàsquet Manacor  fou l’únic club, juntament amb el Godella, en tenir representació al campionat masculí i al femení.

Des d’aquí enviam l’enhorabona als nostres jugadors i jugadores, al cos tècnic i als familiars que han donat ànims dia a dia als nostres equips. També volem fer un agraïment especial als espónsors dels dos equips i també a HIPOTELS HOTELS & RESORTS i a PINTURAS ROMERO que han donat suport als dos equips al llarg del Campionat.
 
GRÀN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ DEL DIVERCAMPUS I DEL CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA
 
Més de 70 nines i nins varen gaudir la setmana passada dels Campus de juny del Club Bàsquet Manacor. Fou una setmana d’aprenentage, formació i diversió per a tots els campistes. Un any més podem dir que l’experiència ha sigut un gran èxit gràcies a la gran tasca dels entrenadors i entrenadores, a la bona actitud dels nins i de les nines i a la confiança de les famílies.
També cal destacar l’existosa col.laboració amb KIDS&US MANACOR. La prestigiosa acadèmia d’anglés va realitzar diàriament una sessió d’anglès amb els infants del DIVERBÀSQUET aconseguint compaginar la diversió i l’aprenentage.
 
N’ADRIÀ BRUNET, NA LAURA CAPÓ I NA MARTINA VALLESPIR CONVOCATS AL CAMPUS TALENT MINI
 
N’Adrià, na Laura i na Martina han participat aquesta setmana al Campus Talent Mini que reuneix cada estiu els millors jugadors i jugadores de minibàsquet de les nostres illes. Enhorabona a tots tres!
 
N’AINA MARIA MARTIN CONVOCADA AMB LA SELECCIÓ BALEAR U22
 
La jugadora sénior del nostre Club va participar al Torneig Internacional de Vic amb un combinat balear de jugadores U22. N’Aina Maria aconseguí, juntament amb les seves companyes, el subcampionat després de perdre la final davant la poderosa Catalunya. Una gran experiència per una jugadora molt jove amb un gran potencial! Enhorabona!

Aina Mª Martin, selecció U22

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com