DIA 4 DE SETEMBRE TORNA EL DIVERCAMPUS I EL CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA DEL BÀSQUET MANACOR

21 agosto 2023 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Jornades de bàsquet amb Jordi Saltó

 
Del 4 al 8 de setembre de les 9:00 a les 14:00 tindrà lloc al pavelló La Salle de Manacor una nova edició del DIVERBÀSQUET i del CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA.
El nostre DIVERCAMPUS està destinat a infants de 4 a 8 anys i realitzarem una introducció al bàsquet mitjançant activitats esportives, activitats psicomotrius i activitats plàstiques. A més, els nins i les nines realitzaran una sessió diària d’anglés en col.laboració amb l’acadèmia KIDS&US MANACOR.
En el CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA per a nines i nins a partir de 8 anys realitzarem una tasca de millora en els diferents aspectes tècnics i tàctics del bàsquet però també donam cabuda a tots aquells nins i totes aquelles nines que vulguin conèixer el nostre esport.
Tant el Diverbàsquet com el Campus MTIT tenen un preu de 75 euros per infant amb preus especials per a germans ( 2 germans 140 euros/ 3 germans 195 euros).
Podeu sol.licitar informació al telèfon 667025063 o al correu electrònic basquetmanacor@gmail.com
 
EL 3X3 CIUTAT DE MANACOR VA SER TOT UN ÈXIT COMPETITIU I DE PARTICIPACIÓ
El nostre Club va col.laborar en la realització del I TORNEIG 3X3 CIUTAT DE MANACOR celebrat a Na Capellera dia 12 d’agost.
Amb un nombre de participants superior a les 200 inscripcions i amb un gran nombre d’equips, més de cinquanta des de categoria preimini fins a sénior, Na Capellera esdevingué l’epicentre del bàsquet mallorquí durant un dia.
 
 
JORNADES DE FORMACIÓ AMB EN JORDI SALTO, ENTRENADOR DEL BASKONIA
 
Jugadors i entrenadors i entrenadores del Bàsquet Manacor i el Club de Bàsquet Capdepera varen poder assistir a les jornades d’entrenament disputades al poliesportiu Es Figueral de Capdepera amb en Jordi Saltó, entrenador i tecnificador del Baskonia Bàsquet, uns dels club més importants d’Espanya i d’Europa.
 
COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA AL CLUB BÀSQUET MANACOR, ET VOLS UNIR A LA NOSTRA FAMÍLIA?
 
Aquest passat 14 d’agost el Club Bàsquet Manacor va tornar a començar la seva activitat amb l’inici de la pretemporada.
De la mà del nostre preparador físic en Jaume Febrer (LABORATORI22) i dels entrenadors i entrenadores del Club , els equips de categoria mini,infantil, cadet, júnior i sénior han iniciat la fase inicial de la pretemporada amb moltes ganes i il.lusió. De mica en mica anirem donant també els “sus” als equips més joves del club, com són els preminis i els equips d’iniciació.
Com sempre, a principi de temporada és un bon moment per a iniciar-se en la pràctica esportiva en el nostre club, si necessitau informació sobre inscripcions podeu enviar un correu a basquetmanacor@gmail.com o enviar un wasapp al telèfon 678 43 16 34 o al telèfon 669 85 82 96.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com