Exposició Centenari Club Nàutic Ciutadella

25 septiembre 2023 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes

El passat dia a les 20:00h es va fer la inauguració de l’exposició del Centenari del Club Nàutic Ciutadella.
El concurs ha estat coorganitzat amb el Foto Club Cercle Artístic de Ciutadella, emmarcat dins el calendari del centenari. El certamen estava obert a la participació de tota la població menorquina tenint com a finalitat principal el foment de l’esport nàutic, la cultura nàutica i la preservació del medi marí. Durant la Gala del Centenari, celebrada al Teatre d’es Born el passat 22 d’abril, ja es va fer l’entrega dels premis als autors de les obres guanyadores.
L’exposició és a la Sala Municipal d’Exposicions el Roser del 22 de setembre al 21 d’octubre, i l’horari de visita és de dimarts a dissabte de 10:30 a 13:30h i de 18:00 a 21:30h.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com