Fan Zone per rebre el FC Barcelona a Son Moix

25 septiembre 2023 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala

Presentació Fan Zone

Iniciativa conjunta de Cort amb el Palma Futsal i el RCD Mallorca per amenitzar els prolegòmens dels partits que tots dos equips disputaran aquest dimarts contra el conjunt blaugrana

Palma, 25 de setembre de 2023.- El Palau Municipal d’Esports de Son Moix acollirà aquest dimarts la iniciativa denominada Fan Zone, consistent en posar a l’abast dels ciutadans tot un seguit d’activitats recreatives, lúdiques i esportives per tal d’amenitzar els prolegòmens dels partits que disputaran, aquest mateix dia, el Palma Futsal i el RCD Mallorca contra un mateix adversari: el FCB Barcelona.
Aquesta proposta d’entreteniment adreçada a tota la família i a persones de totes les edats ha estat presentada aquest dilluns, a la sala de plenàries de l’Ajuntament, amb l’assistència del tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, i els CEO dels clubs participants: José Tirado (Palma Futsal) i Alfonso Díaz (RCD Mallorca).
També han estat presents a la convocatòria informativa el director general d’Esports, David Salom, i el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), Miquel Àngel Bennàsar.
La Fan Zone, que s’ha organitzat gràcies a la col·laboració de l’IME amb la Fundació RCD Mallorca i el Palma Futsal, restarà oberta de les 17.30 a les 20.30 hores i estarà distribuïda en cinc gran àrees d’animació per a grans i petits, amb activitats tan diverses com música, zumba, entrenaments funcionals, Gol Zone, jocs, pintacares i un ample ventall de propostes.

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com