Club Esportiu Manacor. TERCERA DIVISIÓ

3 octubre 2023 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

El primer equip del club va disputar el passat dissabte el quart partit de lliga davant el Santanyi ATB i va guanyar per 1-0 amb gol de Alberto Pareja.

Jaume Mut comenta que » Un partit molt igualat, on dos equips que es van respectar molt i costava generar jugades de gol. És veia que si un dels dos aconseguia el gol probablement s’endugués el partit i així va ser. Crec que al global vam ser millors que ells essent un partit molt igualat. Aconseguim un gol amb una jugada bona de tota la davantera i el nostre porter que domes va fer una parada durant tot el partit, i molt bona de fet, i noltros vam tenir dues contres que haguessin pogut acabar en gol, però repetesc, un partit on potser i vist de fora, hagués estat just l’empat, però que noltros vam saber insistir i estar ben posicionats per defensar bé i esperant la nostra ocasió que va arribar i la vam aconseguir”

El pròxim partit de lliga es jugarà el diumenge 08 a les 17.00h a Sòller.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com